top of page
3016 background

"

"

NIEUW
Complexion Clarifying Serum

3016_1.jpg

ZO-talggerichte® wetenschap

De grootste boosdoener voor een onzuivere huid is talg. Talg is een wasachtig, olieachtig mengsel dat wordt geproduceerd door sebocyten in de talgklieren van de huid, waarvan de activiteit wordt beïnvloed door androgene hormonen. Hoewel talg een beschermende rol speelt tegen waterverlies + pathogenie-invasie, is overtollig talg schadelijk voor de huid.

Naast het veroorzaken van puistjes en grove poriën, draagt overproductie van talg bij aan inflammatoire huidziekten, waaronder rosacea, melasma en seborroïsch eczeem.
Verder kan de wasachtige aard ervan de penetratie + werkzaamheid van corrigerende behandelingen remmen. Het
minimaliseren van talg maximaliseert de resultaten voor het herstel van de gezondheid van de huid.

Complexion Clarifying Serum is ontwikkeld met het nieuwe ZO® Sebum-Targeting Complex, bestaande uit drie plantenextracten, die zorgen voor een heldere + gebalanceerde teint zonder uitdroging.

“Verminder de talg, acne verdwijnt. Verminder de talg, rosacea verdwijnt. Verminder de talg, melasma verdwijnt.”

- Dr. Zein Obagi

Hét klinisch bewezen serum tegen een onzuivere huid.

Een krachtig serum tegen onzuiverheden, maar dat de huid niet uitdroogt.

Complexion Clarifying Serum is een krachtig maar toch zacht serum dat klinisch is ontwikkeld met

ZO-talggerichte® wetenschap. Het serum zuivert de huid door dode huidcellen te verwijderen, overtollig talg aan de oppervlakte te minimaliseren, de huid optimaal te hydrateren en de algehele helderheid van de huid zichtbaar te verbeteren.

De grootste voordelen van Complexion Clarifying Serum

  • Reductie in talg + glans

  • Reductie van poriegrootte en hoeveelheid

  • Reductie van roodheid in het gezicht

image.png

De Uitdaging

Salicylzuur is en blijft een fantastisch ingrediënt voor verstopte poriën, vanwege zijn unieke vermogen om poriën te exfoliëren en ontstekingen te kalmeren. Het is echter het meest effectief in oplosmiddelen zoals alcohol, die de huid kunnen uitdrogen en irriteren. 

3016 Complexion Clarifying Serum.jpg

De Oplossing

De in water oplosbare salicylzuur van ZO Skin Health behandelt de huid krachtig zonder de huid uit te drogen of te irriteren. Het is aangetoond dat het net zo effectief is als traditionele salicylzuurformuleringen maar zonder de bijwerkingen.

Klinisch Bewezen Resultaten

3016 swatch.png

Klinisch onderzoek

Een onafhankelijk klinisch onderzoek van derden van 6 weken met 43 vrouwelijke deelnemers om de werkzaamheid van Complexion Clarifying Serum te testen. De deelnemers waren vrouwen in de leeftijd van 16 tot 44 jaar met Fitzpatrick huidtypes II-IV. Ondersteund met het gebruik van Gentle Cleanser en Broad- Spectrum Sunscreen SPF 50 gedurende het onderzoek.

17%

reductie in olie en glans op de huid

12%

vermindering van zichtbare poriegrootte

24%

vermindering van post-inflammatoir erytheem in het gezicht 

3016 swatch_1.png

Helderheid na vier weken

Talg en glans vermindering na zes weken

Poriegrootte na zes weken

Ingrediënten

Water-soluble salicylic acid: Zuivert de huid krachtig en verfijnt de zichtbaarheid van poriën in een zachte, niet uitdrogende formule

ZO® Sebum-Targeting Complex: Rosa canina (hondsroos) extract, eugenia unifolora (Braziliaanse kers) bladextract en syringa vulgaris (sering) extract minimaliseren overtollig talg aan de oppervlakte en helpen een gebalanceerd microbioom te bevorderen voor een heldere en glansvrije teint.

ZO-RRS2®: Exclusief complex van leontopodium alpinum (edelweiss) en marrubium vulgare (witte dennenappel) meristeemcelculturen biedt krachtige antioxidantbescherming en minimaliseert ontstekingen om toekomstige huidbeschadiging te voorkomen

ZPOLY™: Exclusief van planten afgeleid polysaccharidencomplex van laminaria digitata (bruin zeewier) extract, opuntia ficus-indica (cactusvijg) stamcelextract, schizophyllan (paddenstoel) en galactoarabinan (lariksboom) minimaliseert zichtbare ontstekingen en versnelt langdurige hydratatie.

Glycerin and trehalose: Bewezen humectants die zorgen voor een lichte, water-gel hydratatie

3016 swatch_1.png

Bekijk ook

Acne Control.jpg

Deze sterke formule tegen acne helpt talg op het huidoppervlak te reguleren.

Complexion-Clearing-Masque.jpg

Dit natuurlijke, op klei gebaseerde masker met 10% sulfer behandelt en voorkomt acne.

Oil-Control-Pads.jpg

Deze oil control pads met 2% salicylzuur vormen een krachtige preventie tegen acne.

bottom of page