2018%20ZO%20Signature%20Background%20V_e

KLINISCH BEWIJS

ZO Skin Health heeft een breed spectrum aan geavanceerde huidverzorgingsprotocollen en producten ontwikkeld. De producten omvatten therapeutische behandelingsprotocollen, zeer effectieve producten en dagelijkse huidverzorgingsoplossingen, die een gezonde huid stimuleren en behouden. Deze producten en protocollen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van huidtherapietechnologieën en helpen behandelaars om een ​​continue huidgezondheid te bieden voor alle huidtypes, geslachten en leeftijden.

PRODUCT ONTWIKKELING

Bij ZO Skin Health geloven we, dat de enige manier om een ​​gezonde huid te bereiken de kracht van wetenschap is. Met de wereldberoemde dermatoloog Dr. Zein Obagi verleggen we de grenzen van huidverzorging van medische kwaliteit, door de beste en meest innovatieve producten te leveren, om een ​​gezonde huid voor het leven te creëren en te behouden - voor iedereen, ongeacht leeftijd, etniciteit, unieke huid aandoening of huidtype.

Product_Innovation_Image_1500x.jpeg
KEY1-Zcore
KEY1-Zcore

press to zoom
KEY2-Zpro
KEY2-Zpro

press to zoom
KEY4-zox
KEY4-zox

press to zoom
KEY1-Zcore
KEY1-Zcore

press to zoom
1/4

UNIEKE FORMULERINGEN

Onze technologische voorsprong ligt in het ontwikkelen van formuleringen die superieure resultaten opleveren. Deze technologieën zijn altijd multimodaal, waardoor de meest uitgebreide benadering van huidverzorging mogelijk is. Dit altijd gecombineerd met een aflevertechniek, die een grotere productpenetratie en precisie mogelijk maakt. Van huidverstevigende ZCORE™ tot complete huidbescherming met Triple Spectrum Protection en verschillende retinolformuleringen. Onze technologieën zijn zowel uniek als effectief.​

RECENTE STUDIES

Onze klinische onderzoeken tonen de werkzaamheid van het ZO Skin Health-portfolio aan, waarbij echte resultaten van echte patiënten worden vastgelegd. Op deze manier communiceren we ons standpunt, dat de gezondheid van de huid moet worden ondersteund door wetenschap.

Firming Serum
Firming Serum

press to zoom
Voor & Na
Voor & Na

press to zoom
Firming Serum
Firming Serum

press to zoom
1/2

FIRMING SERUM

ELASTICITEIT

  • Firming Serum is klinisch bewezen om de elasticiteit van de huid zichtbaar te verbeteren.

  • 88% verbetering van elasticiteit werd gemeten na 12 weken.

STEVIGHEID

  • Firming Serum is klinisch bewezen om de stevigheid van de huid zichtbaar te verbeteren.

  • 97% van de deelnemers liet zichtbare verbetering zien van de stevigheid van de huid in week 12.

HUIDVERZAKKING

  • Firming Serum is klinisch bewezen om huidverzakking zichtbaar te verminderen.

  • 93% van de deelnemers liet zichtbare verbetering zien van huidverzakking in de kaaklijn en het midden van het gezicht in week 12.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam richt zich op het vinden van unieke ingrediënten, die synergetisch samenwerken om innovatieve producten te leveren, die onze behandelaars en patiënten verdienen. Door een combinatie van industriële relaties, partnerschappen in het hoger onderwijs + technische expertise, blijft ons team uitstekende en octrooiwaardige resultaten leveren.

Research_Development_v1_3_306023a6-b056-