2018%20ZO%20Signature%20Background%20V_e

KLINISCH BEWIJS

ZO Skin Health heeft een breed spectrum aan geavanceerde huidverzorgingsprotocollen en producten ontwikkeld. De producten omvatten therapeutische behandelingsprotocollen, zeer effectieve producten en dagelijkse huidverzorgingsoplossingen, die een gezonde huid stimuleren en behouden. Deze producten en protocollen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van huidtherapietechnologieën en helpen behandelaars om een ​​continue huidgezondheid te bieden voor alle huidtypes, geslachten en leeftijden.

PRODUCT ONTWIKKELING

Bij ZO Skin Health geloven we, dat de enige manier om een ​​gezonde huid te bereiken de kracht van wetenschap is. Met de wereldberoemde dermatoloog Dr. Zein Obagi verleggen we de grenzen van huidverzorging van medische kwaliteit, door de beste en meest innovatieve producten te leveren, om een ​​gezonde huid voor het leven te creëren en te behouden - voor iedereen, ongeacht leeftijd, etniciteit, unieke huid aandoening of huidtype.

Product_Innovation_Image_1500x.jpeg
KEY4-zox
KEY4-zox

press to zoom
KEY1-Zcore
KEY1-Zcore

press to zoom
KEY2-Zpro
KEY2-Zpro

press to zoom
1/4

UNIEKE FORMULERINGEN

Onze technologische voorsprong ligt in het ontwikkelen van formuleringen die superieure resultaten opleveren. Deze technologieën zijn altijd multimodaal, waardoor de meest uitgebreide benadering van huidverzorging mogelijk is. Dit altijd gecombineerd met een aflevertechniek, die een grotere productpenetratie en precisie mogelijk maakt. Van huidverstevigende ZCORE™ tot complete huidbescherming met Triple Spectrum Protection en verschillende retinolformuleringen. Onze technologieën zijn zowel uniek als effectief.​

RECENTE STUDIES

Onze klinische onderzoeken tonen de werkzaamheid van het ZO Skin Health-portfolio aan, waarbij echte resultaten van echte patiënten worden vastgelegd. Op deze manier communiceren we ons standpunt, dat de gezondheid van de huid moet worden ondersteund door wetenschap.

Voor en Na
Voor en Na

Renewal Crème

press to zoom
Recovery Crème
Recovery Crème

press to zoom
Voor en Na
Voor en Na

Recovery Crème

press to zoom
1/4

RENEWAL + RECOVERY CRÈMES

VERSTERKTE HUIDBARRIÈRE, HYDRATATIE EN VEERKRACHT

  • Recovery Crème is klinisch bewezen dat het het uiterlijk van een kwetsbare huid verjongt, inclusief veroudering van de hals en is aangevuld met het exclusieve ZCORE™-complex om de zichtbare versterking van deze huid te ondersteunen.

  • Renewal Crème is klinisch bewezen dat het het uiterlijk van een gestreste huid revitaliseert.

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN

  • Bij 92% van de gebruikers voelde en zag de huid er gezonder uit na 4 weken gebruik van Recovery Crème.

  • 88% van de personen zag verbetering in de algehele verschijning van hun huid na 2 weken gebruik van Renewal Crème.

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam richt zich op het vinden van unieke ingrediënten, die synergetisch samenwerken om innovatieve producten te leveren, die onze behandelaars en patiënten verdienen. Door een combinatie van industriële relaties, partnerschappen in het hoger onderwijs + technische expertise, blijft ons team uitstekende en octrooiwaardige resultaten leveren.

Research_Development_v1_3_306023a6-b056-