top of page
2018%20ZO%20Signature%20Background%20V_e

KLINISCH BEWIJS

ZO Skin Health heeft een breed spectrum aan geavanceerde huidverzorgingsprotocollen en producten ontwikkeld. De producten omvatten therapeutische behandelingsprotocollen, zeer effectieve producten en dagelijkse huidverzorgingsoplossingen, die een gezonde huid stimuleren en behouden. Deze producten en protocollen zijn gebaseerd op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van huidtherapietechnologieën en helpen behandelaars om een ​​continue huidgezondheid te bieden voor alle huidtypes, geslachten en leeftijden.

PRODUCT ONTWIKKELING

Bij ZO Skin Health geloven we, dat de enige manier om een ​​gezonde huid te bereiken de kracht van wetenschap is. Met de wereldberoemde dermatoloog Dr. Zein Obagi verleggen we de grenzen van huidverzorging van medische kwaliteit, door de beste en meest innovatieve producten te leveren, om een ​​gezonde huid voor het leven te creëren en te behouden - voor iedereen, ongeacht leeftijd, etniciteit, unieke huid aandoening of huidtype.

Product_Innovation_Image_1500x.jpeg

UNIEKE FORMULERINGEN

Onze technologische voorsprong ligt in het ontwikkelen van formuleringen die superieure resultaten opleveren. Deze technologieën zijn altijd multimodaal, waardoor de meest uitgebreide benadering van huidverzorging mogelijk is. Dit altijd gecombineerd met een aflevertechniek, die een grotere productpenetratie en precisie mogelijk maakt. Van huidverstevigende ZCORE™ tot complete huidbescherming met Triple Spectrum Protection en verschillende retinolformuleringen. Onze technologieën zijn zowel uniek als effectief.​

RECENTE STUDIES

Onze klinische onderzoeken tonen de werkzaamheid van het ZO Skin Health-portfolio aan, waarbij echte resultaten van echte patiënten worden vastgelegd. Op deze manier communiceren we ons standpunt, dat de gezondheid van de huid moet worden ondersteund door wetenschap.

VERSTERKTE HUIDBARRIÈRE, HYDRATATIE EN EEN STRALENDE HUID

  • Daily Power Defense beschermt jouw huid tegen schadelijke milieu-invloeden en vroegtijdige tekenen van veroudering door je huid te hydrateren en het herstel van je huidbarrière te ondersteunen. 

  • Illuminating AOX Serum is een antioxidanten serum dat bescherming en hydratatie biedt terwijl het je huid zichtbaar verheldert met een stralende finish.

KLINISCH BEWEZEN RESULTATEN

  • 96% van de gebruikers zegt dat de huid na 15 minuten minder droog aanvoelt.

  • 84% van de personen zegt dat hun huid binnen 8 uur rustiger aanvoelt en gehydrateerd blijft gedurende de dag.

  • Na 2 weken geeft 92% van de gebruikers aan dat hun huid er gezonder uitziet.

  • Na 4 weken zegt 92% van de gebruikers dat hun huid de hele dag een gelijkmatige teint blijft vertonen. 

Daily Power Defense + Illuminating AOX Serum

ONDERZOEK & ONTWIKKELING

Ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam richt zich op het vinden van unieke ingrediënten, die synergetisch samenwerken om innovatieve producten te leveren, die onze behandelaars en patiënten verdienen. Door een combinatie van industriële relaties, partnerschappen in het hoger onderwijs + technische expertise, blijft ons team uitstekende en octrooiwaardige resultaten leveren.

Research_Development_v1_3_306023a6-b056-
bottom of page