top of page
Image-empty-state.png

Oil Control Pads

Productinformatie

Deze oil control pads met 2% salicylzuur vormen een krachtige preventie tegen acne en minimaliseren de aanwezigheid van talg op het huidoppervlak en de zichtbaarheid van poriën.

60 pads

€ 74,50

Aanbevolen gebruik

De huid goed reinigen voordat u dit product aanbrengt. Breng 1 tot 3 keer per dag aan. Omdat er overmatige uitdroging van de huid kan optreden, raden wij aan het product in het begin eens per dag aan te brengen en dit later, indien gewenst of op aanwijzing van de huidtherapeut, geleidelijk uit te breiden naar twee keer per dag.

Bij problemen met een vervelend droge huid of vervelling, het product een keer per dag of eventueel om de dag aanbrengen. Let op: Gebruik per keer 1 hele pad en gooi deze na aanbrengen direct weg.

WAARSCHUWING: Dit product bevat alfahydroxyzuren (AHA's) die de gevoeligheid van de huid voor de zon en met name de kans op verbranding kunnen vergroten. Gebruik een zonnebrandcrème, draag beschermende kleding en beperk blootstelling aan de zon tijdens het gebruik van dit product en gedurende een week daarna.

Bent u onbekend met het gebruik van ZO Skin Health, dan raden wij u aan om contact op te nemen bij een ZO Skin Health behandellocatie, zodat zij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.

bottom of page