top of page
1134HELON.jpeg

ZGT HELON

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Helon Huid- en laserkliniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in huid- en laserbehandelingen en heeft vestigingen in het ZGT in Hengelo en Almelo. Ze bieden een compleet scala aan behandelingen op het gebied van huidproblematiek, zowel medisch als cosmetisch.

 

U kunt hierbij denken aan hulp bij o.a. acne, couperose, beenvaatjes, pigmentvlekken, wijnvlekken, overbeharing, huidveroudering, rosacea, littekens of het verwijderen van tatoeages. Het team bestaat uit deskundig en gekwalificeerd personeel bij wie persoonlijke aandacht vooropstaat.

 

Kwaliteit en klantvriendelijkheid zijn kernbegrippen, evenals gemoedelijkheid en laagdrempeligheid. Alle huidtherapeuten van Helon zijn ervaren professionals en: HBO opgeleid, BIG-geregistreerd, ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Paramedici en lid van de Nederlandse vereniging van Huidtherapeuten.

VESTIGINGEN

Geerdinksweg 139-53

7556 DL Hengelo (OV)

Zilvermeeuw 1
7609 PP Almelo

CONTACT

088 708 49 90

info@helon.nl

VOLG OP INSTAGRAM

HUIDVERBETERING MET DE PRODUCTEN VAN ZO SKIN HEALTH

Een mooie huid ontstaat niet vanzelf. Net zoals u geen fantastisch lichaam krijgt door één keer naar de sportschool te gaan. Om uw huid in topconditie te brengen en te houden is het van belang om te investeren in de juiste producten en behandelingen.

 

De producten van ZO Skin Health by Zein Obagi richten zich op het gezond houden van de huid, het voorkomen van huidproblemen en zijn uitermate geschikt bij de behandeling van o.a. rosacea, pigmentvlekken, acne, huidveroudering en zonschade. Iedere keer weer behalen we door het inzetten van ZO Skin Health fantastische resultaten. Een uniek merk dat daadwerkelijk wat doet voor uw huid!


Uw huid is onze passie. We zetten ons dagelijks met al ons enthousiasme in om voor iedere cliënt het beste behandelplan neer te zetten met natuurlijk de meest prachtige resultaten!

1160_G1A9522.jpeg
bottom of page