top of page
1173ludy-4.jpeg

VAN LENNEP KLINIEK

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

​Drs. Ludy Holst afstudeeronderzoek op de afdeling dermatologie van het Leids Universitair Medisch Centrum. Ze is cosmetisch arts KNMG en heeft een opleidingskliniek voor cosmetisch artsen en huidtherapeuten. Ze is geregistreerd bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) en staat in het BIG-register onder nummer 29045796401.

Drs. Ludy Holst: 'Ik zie het als mijn taak mijn cliënten te ondersteunen de juiste keuzes te maken zodat ze er zo snel mogelijk op hun best uit zien!' 

Het behandelend team Van Lennep Kliniek bestaat uit cosmetisch artsen, plastisch chirurgen en huidtherapeuten, verdeeld over 3 locaties in Den Haag en Oegstgeest.

VESTIGINGEN

De Kempenaerstraat 28
2341 GM Oegstgeest

Willem Witsenplein 7
2596 BK Den Haag

Frederikstraat 70
2514 LM Den Haag

CONTACT

VOLG DE SOCIALS

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn

MAKE YOUR SKIN TIGHT!

Al meer dan 15 jaar zet Drs. Ludy Holst zich samen met haar team volledig in om haar cliënten zich beter te doen laten voelen doordat zij er beter uit gaan zien! 'Make your skin tight again!' Tijdens een intake, brengt de huidtherapeut de huid volledig in kaart, door een 3-D diepte foto te maken van het gezicht. Aan de hand daarvan wordt een totaal behandelplan opgesteld om de huidconditie te verbeteren.

Met de professionele Anti-Aging huidverbeteringslijnen van Dr. Zein Obagi, ZO Skin Health, kunnen huidproblemen effectief worden aangepakt en worden cosmetisch zeer fraaie resultaten bereikt. Of het nu gaat om pigmentvlekken, couperose, rosacea, acne(-littekens), of andere huidproblemen, de huid oogt weer jong en vitaal en wordt weerbaar gemaakt tegen de invloeden van buitenaf die ons sneller doen laten verouderen (photo-ageing).

Naast professionele huidverbeteringsproducten voor thuis, adviseren wij ook om regelmatig een salonbehandeling te ondergaan. Zo wordt met bindweefselmassage, chemische peelings, HydraFacial, microneedling en laser-/IPL behandelingen de huidverjonging en -kwaliteit ondersteund.

Indien gewenst kan er ook met injectables, zoals botox, hyaluronzuurfillers, collageenstimulatie met Sculptra of Radiesse, of Skinboosters worden gewerkt. Huidverbetering staat bij ons voorop, want iedere volgende behandeling heeft een nóg betere uitkomst, als alle cel- en huidfuncties zijn verbeterd.

1175IMG_9680.jpeg
bottom of page