top of page
kveg.png

KVEG AMSTERDAM

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

KLINIEK VOOR ESTHETISCHE GENEESKUNDE

Drs. Stephan Marks is verkozen tot lid van de prestigieuze internationale ZO® faculteit van dr. Zein Obagi, MD.

"Waar subtiliteit een verschil maakt". Dit is het uitgangspunt van de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde aan de Amsterdamse Keizersgracht. De expertise van de kliniek richt zich op de esthetische geneeskunde van het gelaat. hals decolleté, de handen en het lichaam. Zij behandelen aandoeningen van de huid, volumeverlies of een teveel aan onderhuids vet. Er wordt behandeld op een manier, waarbij een subtiele verandering en een gezonde, mooie jeugdige huid een verschil maakt.

Drs. Stephan Marks: "Dit betekent dat er een potentieel grote rol is weggelegd voor huidverzorgingsproducten, eventueel met een peeling, IPL en/of fractional laser.

ADRES

Keizersgracht 522 hs
1017 EK Amsterdam

CONTACT

020-3032890

info@kveg.nl

VOLG OP INSTAGRAM

KENNIS VAN HET VEROUDERINGSPROCES DIENT ALS BASIS BIJ ELKE BEHANDELING

Bij het oprichten van onze kliniek vroegen wij ons af of er überhaupt wel effectieve huidverzorgingsproducten bestaan. Een uitgebreide zoektocht volgde en al heel snel kwamen we terecht bij retinol. Dit wordt in de cel omgezet in het actieve vitamine-A zuur. Het zorgt o.a. voor een toename van de collageen, elastine en hyaluronzuur productie. Dit leidt tot een steviger, elastischer en meer gehydrateerde huid.  

team-kveg-premium.jpeg
kveg2.png

DE KEUZE VOOR ZO SKIN HEALTH PRODUCTEN WAS SNEL GEMAAKT

Van belang is een effectieve concentratie retinol en een juiste formulering, zodat het retinol (geleidelijk) wordt afgegeven aan de diepere huidlagen. Daar waar het nodig is. De medische en cosmetische lijnen van Dr. Zein Obagi, dermatoloog zijn gebaseerd op retinol. Zij bevatten de hoogste concentratie retinol van enig huidverzorgingsproduct op de markt. In combinatie met een solide wetenschappelijke onderbouwing was de keus voor Obagi producten snel gemaakt. 

Drs. Stephan Marks heeft dr. Zein Obagi persoonlijk ontmoet in Beverly Hills en heeft veel ervaring opgedaan in de kliniek van dr. Zein Obagi. Maaike Dorsteen interviewde drs. Stephan Marks en hij legt duidelijk  uit hoe de producten van dermatoloog Zein Obagi gebruikt dienen te worden. Klik hier voor het fragment.

De producten uit de ZO Skin Health lijn werken samen om de huid gezond te maken en houden. Er zijn aangepaste protocollen voor specifieke indicaties, waaronder huidveroudering, zonbeschadiging, pigment, ontstekingen, acne en vette huid, rosacea, roodheid, striae en littekens. 

ZO Skin Health producten corrigeren een afname van de hoeveelheid onderhuids vetweefsel niet. Hiervoor is het gebruik van zogenaamde tijdelijke fillers een optie, naast lipo-filling. Hierbij wordt (overtollig) vet afgenomen en elders in het lichaam gebruikt als filler. Rimpels veroorzaakt door overmatige spieractiviteit, zoals kraaienpootjes, frons- en voorhoofdrimpels worden het beste met botuline toxine-A behandeld.

Maar het gebruik van dergelijke effectieve huidverzorgingsproducten vraagt ook een goede kennis van de diverse behandelprotocollen en dus goede wetenschappelijke ondersteuning van de zijde van de leverancier. Een kliniek kan veel succesvoller opereren wanneer en sprake is van een “partnership” met de lokale distributeur. Er ontstaat dan synergie op basis van vertrouwen. J.C. Imp voldoet volledig aan die behoefte".

Stephan Marks is als esthetisch arts verbonden aan de Kliniek voor Esthetische Geneeskunde. Hij heeft zijn privéopleiding genoten bij diverse toonaangevende klinieken in binnen en buitenland. Hij is in het bezit van een diploma van de “American Association of Aesthetic Medicine”. Stephan Marks is lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde en van de medische adviesraad van uitgever Millian.

bottom of page