top of page
kliniek-aan-de-maas-2023_6.jpg

KLINIEK AAN DE MAAS

In 1993 was drs. Pascal Meijer één van de eersten in Nederland die zich verdiepte in de bestrijding van huidveroudering -zoals rimpels- met behulp van injectables en fillers. Als arts was drs. Meijer reeds verbonden aan de importeur van NewFill (inmiddels heet dit Sculptra) in Brussel, en heeft hij een intensieve opleiding genoten bij de ontwikkelaars van dit product in Parijs.


Vanaf 1993 tot 1998 vonden de rimpelbehandelingen op locatie plaats. In respectievelijk 1998 en 2000 zijn de praktijken in Maastricht (Kliniek aan de Maas) en Parijs geopend. De injectables waarmee drs. Meijer en drs. Zeijen gebruiken in hun kliniek zijn op natuurlijke basis, hetgeen de kans op eventuele allergische reacties tot bijna nul reduceert.

ADRES

Wethouder van Caldenborghlaan 45

6226 BS Maastricht

CONTACT

VOLG OP INSTAGRAM

SECRETARIS VAN DE NEDERLANDSE VERENIGING COSMETISCHE GENEESKUNDE

Op dinsdag 2 december 2014 trad drs. Pascal Meijer toe tot het bestuur van de Nederlands Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG), waar hij de afgelopen 6 jaar secretaris was. De NVCG stelt zichzelf ten doel om de kwaliteit van esthetische (cosmetische) behandelingen te waarborgen en doorlopend te verbeteren. De NVCG het als haar taak om iedereen die een cosmetische behandeling overweegt – via de aangesloten leden – goed en volledig voor te lichten. Daarnaast is drs. Meijer de hoofdredacteur van het Cosmetisch Geneeskunde Magazine, het enige tijdschrift speciaal voor artsen met affiniteit voor de cosmetische geneeskunde.

kliniek-aan-de-maas-2023_7.jpg
kliniek-aan-de-maas-2023_5.jpg

HUIDVERJONGING MET DE PRODUCTEN VAN DR. ZEIN OBAGI

De systemen van dermatoloog dr. Zein Obagi zijn in te zetten na een consult en het advies van het team van huidtherapeuten van drs. Meijer en drs. Zeijen. De huidverjongingsproducten worden tweemaal daags thuis gebruikt. Na een transformatiefase van ongeveer 1 huidcyclus (gemiddeld 6 tot 8 weken) wordt de gezonde en nieuwe huid al zichtbaar. Begeleiding tijdens dit transformatieproces is essentieel. Drs. Meijer en Drs. Zeijen zijn met hun team opgeleid om u tijdens deze periode te voorzien van de juiste adviezen en passende behandelingen die van toegevoegde waarde zijn voor het resultaat van de huidverjonging.

 

Impressie Kliniek aan de Maas 

Voor huidverjonging wordt gebruik gemaakt van de producten van dermatoloog Zein Obagi uit Los Angeles. Deze anti-agingproducten zijn wereldwijd toonaangevend en de Medical producten zijn enkel beschikbaar via de BIG-erkende beroepen, zoals artsen.

bottom of page