top of page
1178ArmaFotografie-Huidzorg-Houten-089.jpeg

HUIDZORG HOUTEN

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Huidzorg Houten is in 2008 opgericht door Dana Dijs-Bom. Haar praktijk is inmiddels uitgegroeid tot één van de bekendste huidtherapieklinieken van Nederland. Dana begon Huidzorg Houten met een duidelijke missie: mensen met huidproblemen helpen op een manier die écht werkt.

 

Geen symptoombehandeling, maar onderbouwd vanuit fysiologie. Niet alleen om de huid te verfraaien, maar om deze weer gezond te laten functioneren. Niet pappen en nathouden, maar een duurzame oplossing voor een heel leven lang. Want huidverbetering moet je goed doen, of niet. Het feit dat zij zelf kampte met acné en melasma, zorgde voor Dana voor nog meer intrinsieke motivatie om deze missie te volbrengen.

ADRES

Prins Bernhardweg 69

3991 DE Houten

CONTACT

VOLG OP INSTAGRAM

ZO SKIN HEALTH BEHANDELCENTRUM VAN HET EERSTE UUR

Toen zij in 2009 in contact kwam met de producten van Zein Obagi was er geen weg meer terug. Deze werkwijze was mindblowing. Spectaculair en logisch tegelijkertijd. Obagi’s filosofie sloot zo goed aan bij haar wens, dat ze er wel mee moest gaan werken.

 

Dana is er daarom ook heel trots op dat ze ZO Skin Health Behandelcentrum van het eerste uur. In de eerste jaren moest zij soms best haar nek uitsteken om het inzicht en de mogelijkheden over te brengen aan cliënten, huidtherapeuten en artsen. Er was destijds in het algemeen nog weinig kennis over de werking van actieve therapeutische ingrediënten en verschillen met reguliere cosmetica.

 

Gelukkig hebben de overtuigende resultaten daar altijd aan bijgedragen. Het merk heeft zich inmiddels al op grote schaal bewezen en daar is de consument zich inmiddels van bewust. Met alle ontwikkelingen, binnen en buiten onze branche, is het heel fijn om te kunnen bouwen op een productlijn die zo is opgezet dat je er altijd op terug kunt vallen en doet wat het belooft.

1179ArmaFotografie-Huidzorg-Houten-328.jpeg
1177ArmaFotografie-Huidzorg-Houten-009.jpeg

JOUW HUID IN GOEDE HANDEN

De huidtherapeuten van Huidzorg Houten houden hun kennis continu up to date, want op het gebied van huidverbetering raak je nooit uitgeleerd. De kunst van het vak is om elke cliënt te zien als individu en een zo efficiënt mogelijk behandelplan op te stellen, wat past in zijn/haar leven. Dat blijft elke dag weer een uitdaging. We zijn trots dat we ontzettend veel mensen kunnen helpen met onze missie en zullen dit nog jarenlang blijven doen.

U bent van harte welkom bij Huidzorg Houten.

bottom of page