top of page
dermaclinic-header.jpeg

DERMACLINIC

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Dr. Catharina Meijer is verkozen tot lid van de prestigieuze internationale ZO® faculteit van dr. Zein Obagi, MD. Dr. Catharina Meijer is jarenlang werkzaam geweest als arts in de Algemene Chirurgie en heeft een grote affiniteit met cosmetische behandelmethoden. In 2000 is zij op een chirurgisch onderwerp gepromoveerd tot doctor in de geneeskunde. Mede hierdoor heeft dr. Meijer een degelijke wetenschappelijke achtergrond die sterk doorklinkt in haar visie op cosmetische behandelingen.

VESTIGINGEN

Ir. J.P. Van Muijlwijkstraat 2
6828 BS Arnhem

085 - 112 2004

Benoordenhoutseweg 22
2596 BA Den Haag

Westerkade 17
9718 AS Groningen

050-7630463

Stationsweg 12
5211 TW 's Hertogenbosch
085 - 105 56 71

CONTACT

VOLG OP INSTAGRAM

Schuttevaerkade 80
8021 DB Zwolle
050-7630463

DermaClinic
Maliebaan 81
3581 CG Utrecht

Spoorlaan 398
5038 CG Tilburg
085 - 048 3858

AANTOONBARE, EFFECTIEVE, VEILIGE BEHANDELMETHODEN

In de visie van Catharina Meijer is het essentieel dat medische behandelingen gebaseerd zijn op wetenschappelijke bevindingen. Bij medisch cosmetische behandelingen kan veel resultaat geboden worden met minimale risico’s. En dat is de missie van DermaClinic. DermaClinic onderscheidt zich van veel andere cosmetische behandelcentra door alleen gebruik te maken van aantoonbaar effectieve en veilige behandelmethoden.

dermaclinic-buiten.jpeg
opening-den-bosch-dermaclinic.jpeg

SAMENWERKING MET DESKUNDIGE PARTNERS

DermaClinic spant zich in om haar klanten hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service te kunnen bieden. Daarom werkt de kliniek samen met diverse partners, die elk vanuit hun eigen discipline deskundig zijn op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en cosmetische behandelingen.

DermaClinic werkt samen met regionale huidinstituten en biedt daardoor meerdere behandellocaties door heel Nederland. Deze regionale partners hebben goede kennis van de behandelmogelijkheden voor huidverjonging en huidverbetering en zijn getraind in de mogelijkheden van cosmetische behandelingen. De gespecialiseerde samenwerkende partners van DermaClinic zijn opgeleid om met de producten en behandelwijze van ZO Skin Health producten en behandelingen te mogen werken. Op deze manier kan ook bij de regionale partners het hoge kwaliteitsniveau geboden worden met optimaal resultaat.

VOORZITTER VAN DE NEDERLANDSE VERENIGING VAN COSMETISCHE GENEESKUNDE

Dinsdag 2 december 2014 droeg Peter Termohlen het stokje over aan Dr. Catharina Meijer, cosmetisch arts en eigenaar van kliniek voor huidverbetering en huidverjonging DermaClinic. De NVCG stelt zichzelf ten doel om de kwaliteit van esthetische (cosmetische) behandelingen te waarborgen en doorlopend te verbeteren. Daarnaast ziet de NVCG het als haar taak om iedereen die een cosmetische behandeling overweegt – via de aangesloten leden – goed en volledig voor te lichten.

DermaClinic is opgericht door Catharina Meijer. Zij is erkend cosmetisch arts, doctor in de geneeskunde en vice-voorzitter van de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Ze staat geregistreerd in het BIG-register onder nummer 19040754101.

245Certificaat_ZO_Faculty_Member__3_.png
bottom of page