top of page
1148Clinic-of-Skin-8789.jpeg

CLINIC OF SKIN

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

ADRES

Secretaris Verhoeffweg 17a

2671 HT Naaldwijk

CONTACT

Clinic of Skin is dé kliniek in Zuid-Holland voor hoogwaardige huidverbetering. Wendy van de Pol startte in 2009 met de kliniek, die inmiddels al 14 jaar een begrip voor huidtherapie is in Naaldwijk en omgeving. Een succesformule met Wendy aan het roer. Zij heeft een unieke eigen behandelmethode ontwikkeld of het nu gaat om huidverbetering of huidverjonging.

Samen met jou, onze cliënt, gaan we voor de mooiste versie van jouw huid. Samenwerken om jouw huid van binnenuit en van buitenaf te verbeteren. Hoe we dit doen? Nou, A Perfect Skin Starts Now! Zo heet de eerste treatment bij Clinic of Skin. Deze afspraak begint een uitgebreide persoonlijke huidanalyse van het gelaat inclusief collageenscan. De huidanalyse voeren wij uit met de Visia. Dit is wetenschappelijke meetapparatuur waarmee we elk detail van de huid in kaart kunnen brengen. Deze camera meet heel specifiek de poriën, rimpels, uv-schade, rode of bruine vlekken, huidtextuur en bacteriën op de huid en in de diepere lagen van de huid. Ook kan elk detail van de huid in 3D worden weergegeven.

VOLG OP INSTAGRAM

Daarnaast passen wij een speciale hightech collageenhuidscan toe, waarmee we een kijkje in jouw huid nemen. De scan geeft inzicht in de huiddikte en ook in de ontwikkeling van rimpelvorming, mogelijke tekorten en de aanmaak van nieuw collageen. De aanmaak van collageen is belangrijk voor het tegengaan van huidveroudering. Tekorten kunnen ontstaan door lichamelijke klachten, maar ook door veel stress/druk leven, waardoor huidveroudering sneller kan ontstaan dan je denkt. Wij maken op basis van deze resultaten een behandelplan, helemaal toegespitst op jouw huid.

Tijdens de eerste afspraak bij Clinic of Skin, krijg je meteen een behandeling van een uur. Zo leren wij jouw huid nóg beter kennen. Hierna maken we op basis van al deze resultaten een behandelplan;
 

A Perfect Skin Program, helemaal toegespitst op jouw huid en wensen. Het programma zal uit een huidprogramma voor thuis met ZO Skin Health en uit behandelingen in de kliniek.
 

Clinic of Skin werkt met de beste apparatuur en de beste producten en gelooft in het natuurlijk ondersteunen van de huid. Bij Clinic of Skin werken, naast Wendy, vijf HBO-gediplomeerde huidtherapeuten, een schoonheidsspecialiste/huidtherapeut in opleiding en een orthomoleculair (darm) therapeut, die naast een erkende opleiding ook de interne opleiding van Clinic of Skin hebben afgerond. Iedereen in ons team heeft dezelfde passie en expertise: hoogwaardige huidverbetering. Jouw huid verdient namelijk alleen het allerbeste!

Lees ook
het interview waarin Wendy van de Pol aan Beau Monde vertelt waarom ze zo fan is van de huidverbeterende producten van ZO Skin Health.

 

Gaan we snel samen beginnen aan de perfect skin?

clinicofskin-zosh-header.jpeg
bottom of page