top of page
118217.jpeg

BAR À BEAUTÉ

ADRES

Niki de Saint Phallestraat 6
8300 Knokke-Heist

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Onze doelstelling… de wens van onze klanten vervullen!

 

Bar à Beauté is de perfecte combinatie van professionele behandelingen door ons deskundig team én optimale service in een heel uniek en gezellig kader. Ons ultieme doel is maximale en blijvende resultaten boeken met een minimale downtime.

CONTACT

VOLG OP INSTAGRAM

PASSIE... ONZE DRIJFKRACHT

Onze passie voor permanente schoonheid drijft ons steeds verder om de laatste nieuwigheden op de markt te onderzoeken en na goedkeuring aan onze normen en veiligheidsmaatregelen te integreren in onze zaak. Merken en behandelingen die medisch ondersteund zijn, van de beste kwaliteit en onafhankelijk wetenschappelijke studies kunnen aantonen, komen bij ons in huis.

Daarom hebben zowel wij als team vakdeskundigen, als onze cliënten ook 200% voor ZO Skin Health gekozen! Reeds vele cliënten hebben we laten kennismaken met ZO Skin Health - dé nieuwe generatie skincare - en hebben reeds talrijke spectaculaire resultaten behaald welke deze cliënten nooit eerder hebben behaald. 

ONZE STERKE PUNTEN... VAKKENNIS EN SPECIALISATIE!

Eén van onze sterke punten zijn onze jarenlange ervaring en onze vakkennis in onze specialisatie. Specialisatie in hoogwaardige huidverbetering met ZO Skin Health, medische en cosmetische micropigmentatie en permanente ontharing.

Ons team skin-experten, schoonheidsspecialistes en verpleegkundigen is heel intensief opgeleid en getraind. Samen stellen we exclusieve behandeltrajecten voor om aan de wensen van de cliënten te voldoen.

11836.jpeg
118112.jpeg

1+1=3

Ik geloof heel sterk in het bundelen van krachten! Daarom is een samenwerking met een dermatoloog, plastische chirurg en orthomoleculaire arts dan ook onze sleutel tot succes. Elk zijn vakgebied, elk zijn specialisatie… we vullen elkaar zo aan om opnieuw optimale resultaten te bekomen. Omdat onze klanten het verdienen!

UW PERSOONLIJK BEHANDELTRAJECT IS ONZE SERVICE

Elke klant is uniek! Ons grootste orgaan is de huid, en elke huid bestaat uit duizenden cellen die elk hun DNA meedragen, maar beseffen dat een levensstijl en verzorging van elk individu een wereld van verschil kan maken. Onze klant geeft ons graag het vertrouwen, die we ter harte nemen door elke persoon persoonlijk te benaderen. We stellen graag een persoonlijk behandelplan op, afgestemd om de wensen van de klant en onze professionele analyse. Dit in samenwerking met ZO Skin Health en een team artsen.

Het is dan ook heel belangrijk dat wij over een grondige dermatologische kennis bezitten, omdat we een belangrijke rol spelen in het herkennen en het geven van de nodige voorlichting betreffende bepaalde huidaandoeningen. Het communiceren en overleggen met meerdere specialisten is voor ons dé sleutel tot succes! En de sleutel tot tevreden klanten.


Een zorgvuldige opvolging is hier goud waard in het bereiken van optimale resultaten. Wat onze huid beschadigt in enkele jaren tijd, heeft ook tijd en de nodige aandacht nodig om geheel gezond te worden en deze dan ook te behouden. Soms ondergaat de huid een reactiefase, waarin we onze klanten stap voor stap begeleiden.

Eens de resultaten bereikt zijn, komt het intense geluk, het zelfvertrouwen van de klanten terug. Dan doen we telkens een vreugdedansje van geluk!
En dit is waarvoor we het doen!


Lies Vervaele,
Zaakvoerster Bar à Beauté Knokke

bottom of page