top of page
1097Schermafbeelding-2020-01-30-om-16.51.28.png

AMDEVICES

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Een schoonheidsinstituut gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering

 

In 2008 kwam eigenaresse Laurence de Langhe in contact met JC Imp B.V.. Na een eerste ontmoeting met Jaap Bastiaans en Claudia Anna van Liempd kon zij zich helemaal vinden in de filosofie van Dokter Zein Obagi. De producten die toen nog niet zo uitgebreid waren als vandaag leken veelbelovend. De groei in 10 jaar van deze hoog technologische productlijn is voor Laurence een gigantische vooruitgang in haar job als schoonheidsspecialiste. Door de samenwerking tussen Laurence en dr. Vandorpe kunnen zij samen het gehele Healthy Skin Concept van dr. Obagi aanbieden.

ADRES

Houtsaegerlaan 66

8670 Koksijde

CONTACT

VOLG OP INSTAGRAM

RESULTAAT, DAAR DRAAIT HET OM

'Heel vaak krijg ik cliënten over de vloer die helemaal geen raad meer weten met hun huidprobleem. Een zuivere en gezonde huid hebben, is niet zo vanzelfsprekend. Meer en meer -jong en oud- willen komaf maken met hun huidproblemen en dan komt deze hoog technologische productlijn van pas'.  'Met veel overgave en passie  kan ik mijn kennis en ervaring delen met cliënten die vaak hopeloos opzoek zijn naar een antwoord op hun vragen. Ik zie steeds opnieuw dat er in België weinig aandacht geschonken wordt aan huidconditie, het draait altijd rond hetzelfde woord “hydrateren”. Daarom ben ik blij dat ik vernieuwing naar de cliënt kan brengen dankzij Dokter Zein Obagi.' vertelt Laurence.

PLP_Hero_Wrinkle_Texturev1_1440x.jpeg
Header-Producten-shop-ZO.jpeg

VOLDOENING

Het maakt Laurence, dr. Vandorpe en haar collega's keer op keer gelukkig als ze de cliënten na een aantal weken behandelen met ZO Skin Health terugzien en ze met een grote glimlach door het leven gaan. Dat geeft veel voldoening en het maakt het verschil voor de cliënt en de praktijk. 

bottom of page