top of page
Image-empty-state.png

Retinol Skin Brightener

Productinformatie

Retinol Skin Brightener, ontworpen met de geherformuleerde ZO® Verhelderingstechnologie, is een product dat het natuurlijke pigment van de huid reguleert. Een mengsel van werkzaam retinol (0,25%, 0,5% en 1,0%), melanineremmers, vitamine C en antioxidanten wordt afgegeven om de huidtoon snel te verhelderen en te egaliseren. Bovendien minimaliseert deze intensieve meervoudig werkzame formule roodheid veroorzaakt door externe factoren en helpt deze een egale en herstelde huidtoon te stabiliseren.

Retinol Skin Brightener is verkrijgbaar in drie sterktes om een verscheidenheid aan huidgevoeligheden en verhelderende doelen te ondersteunen: 1% retinol (krachtig), 0,5% retinol (gemiddeld) en 0,25% retinol (mild). Het is geschikt voor alle huidtypes, van droog tot vet. Het product kan worden gebruikt op het gelaat en lichaam in zowel de ochtend als de avond.

De kracht van Retinol Skin Brightener kan de eerste paar weken roodheid, droogheid en schilfering veroorzaken. Deze verwachte reacties zijn een teken dat het product zijn werkt doet en bij consequent gebruik zullen de verwachte reacties afnemen.

Prijs:
Retinol Skin Brightener 0,25% - 115,95
Retinol Skin Brightener 0,5% - € 129,95
Retinol Skin Brightener 1% - € 150,95

50 ml

€ 115,95 - € 150,95

Aanbevolen gebruik

Retinol Skin Brightener is een krachtige retinolbehandeling. Als u nog geen retinol gebruikt, begin dan geleidelijk met het gebruik.

Bent u onbekend met het gebruik van ZO Skin Health, dan raden wij u aan om contact op te nemen bij een ZO Skin Health behandellocatie, zodat zij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.

bottom of page