top of page

€ 127,95

113 g

Productinformatie

Hydrating Creme levert essentiële hydratatie en werkt kalmerend na een behandeling of op een beschadigde en ernstig droge, gevoelige of geïrriteerde huid. Ook zeer geschikt bij eczeem. Rijk aan hydratanten, die de lipiden aanvullen en de barrierefunctie van de huid herstellen.

Dubbele peptidenformule ondersteunt het natuurlijke regeneratieproces voor huidvernieuwing en vermindert de zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Vertakt beta-glucaan helpt de zichtbaarheid van roodheid te verminderen. Ideaal voor dagelijks gebruik onder een ZO® zonnebrandcreme. De werkzaamheid van dit product is in klinisch onderzoek bewezen!

National Eczema Association heeft ZO Skin Health Hydrating Crème bekroond met het NEA-keurmerk. Hydrating Crème is na vele onderzoeken klinisch bewezen effectief voor het gezicht en lichaam bij het herstellen van een droge, jeukende en geïrriteerde eczeem huid. Het vermindert roodheid en verbetert de huidtextuur, waardoor de de huidbarrière wordt hersteld.

Hydrating Crème

Image-empty-state.png

Naar behoefte aanbrengen op een schone, droge huid (ochtend of avond). Bent u onbekend met het gebruik van ZO Skin Health, dan raden wij u aan om contact op te nemen bij een ZO Skin Health behandellocatie, zodat zij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.

bottom of page