top of page

€ 169,95

Kit van 4 producten

Productinformatie

De eerste beschermingslinie tegen fijne lijntjes en rimpels is de huid gehydrateerd houden en beschermen tegen beschadiging door blootstelling aan de zon. Het begint met een basisprogramma waarin gebruik wordt gemaakt van hoge niveaus aan werkzame ingrediënten die de strijd aanbinden met het natuurlijke verouderingsproces. Het dagelijks huidverzorgingsprogramma is onmisbaar in de dagelijkse huidverzorging en versterkt en behoudt een gezond uitziende huid.

De set bestaat uit:
- Exfoliating Cleanser (60 ml)
- Exfoliating Polish (15 gr)
- Complexion Renewal Pads (30 stuks)
- Daily Power Defense (30 ml)

Bent u onbekend met het gebruik van ZO Skin Health, dan raden wij u aan om contact met ons op te nemen, zodat wij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.

Daily Skincare Program

Image-empty-state.png

Voordat u met deze set begint adviseren wij u eerst gebruik te maken van Getting Skin Ready producten. - Cleanse - Scrub - Tone Als laatste stap ZO Skin Health zonbescherming. Bij veel blootstelling aan de zon kunt u dit product overdag meerdere malen aanbrengen voor een optimale bescherming. Bent u onbekend met het gebruik van ZO Skin Health, dan raden wij u aan om contact op te nemen bij een ZO Skin Health behandellocatie, zodat zij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.

bottom of page