top of page
Image-empty-state.png

Broad Spectrum Sunscreen SPF 50

Productinformatie

Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 is een lichtgewicht, niet-irriterende, minerale zonnebrandcreme die dagelijkse meervoudige bescherming biedt voor de meest gevoelige huidtypen of voor de huidtypen die de meest bescherming nodig hebben na een behandeling. Broad Spectrum Sunscreen SPF 50 biedt dagelijkse breedspectrum bescherming tegen schadelijke, huidverouderende UVA-straling en huidverbrandende UVB-straling, terwijl het gefractioneerd melanine de huid beschermt tegen verouderende effecten van HEV-licht. Exclusief complex dat 12 uur lang antioxidanten afgeeft en continue bescherming biedt tegen beschadiging door vrije radicalen en de schadelijke effecten van IR-A straling.

118 g

€ 61,95

Aanbevolen gebruik

15 minuten voor blootstelling aan de zon royaal aanbrengen. Minstens om de 2 uur opnieuw aanbrengen. Gebruik een waterbestendige zonnebrandcrème bij zwemmen of zweten. Kinderen jonger dan 6 maanden: Raadpleeg een arts.

Bent u onbekend met het gebruik van ZO Skin Health, dan raden wij u aan om contact op te nemen bij een ZO Skin Health behandellocatie, zodat zij u een optimaal protocol kunnen voorschrijven.

bottom of page