top of page
IMG_2061-1024x683.jpg

SKINLOGICS

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Skinlogics Huidinstituut is trots om premium locatie te mogen worden genoemd. Het past bij onze ambitie om te blijven groeien en verbeteren. 


Skinlogics is opgericht door Berinda Derksen-Klein Kromhof. Zij komt uit een echte ondernemersfamilie en heeft vanuit het niets het huidige instituut opgebouwd. Berinda begon ooit als schoonheidsspecialist, maar haar focus ligt nu meer op huidverbetering. De overstap naar de producten van ZO Skin Health heeft hier een belangrijke rol in gespeeld.

ADRES

Smidsstraat 12

7687 BK Daarlerveen

CONTACT

0546-602416 / 06-27350198

info@skinlogics.nl

VOLG DE SOCIALS

  • Facebook

ALTIJD AAN HET ONTWIKKELEN

Maar onze schoonheidsbehandelingen zijn nog steeds een belangrijke basis die we niet zijn vergeten. Wij hebben een gespecialiseerd topteam waardoor wij aan alle wensen van onze verschillende klanten kunnen voldoen. In 2021 vierden wij ons 15-jarig jubileum en dit jaar heeft het huidinstituut een metamorfose ondergaan. De uitstraling van het huidinstituut passen nu nog beter bij de kwaliteit en luxe die wij onze klanten willen bieden.

In 2010 wilde ik meer resultaat uit mijn behandelingen halen en meer mensen kunnen helpen met hun huid(probleem). Toen ik kennis maakte met ZO Skin Health ben ik zelf samen met mijn familie 6 maanden gaan testen voordat ik ermee zou starten. Na 4 weken was ik al om! Ik zag al binnen 2 weken resultaat. Een prachtige glans op mijn huid en de talg productie werkte aanzienlijk beter. 

D3E223FC-021F-4D30-855D-1510E5B0A8E3.jpg
3457c51a-70c4-4de1-9962-218f8f13be84.jpg

GEEN WOORDEN, MAAR DADEN

Wij zijn erg betrokken bij startende protocollen en houden nauw contact met onze klanten. De indicaties die wij het meeste behandelen zijn acne, rosacea, huidverjonging en pigment problemen, maar ook eczeem en we richten ons op het gezond en mooi houden van de huid. 

Wij doen weinig aan promotie, maar elke maand komen er nog steeds meer nieuwe klanten bij. Met de tevredenheid van onze klanten en mond-tot-mondreclame gaat het als vanzelf. Onze kracht zit dan ook niet in onze woorden, maar in onze daden. Wij streven naar 100% tevredenheid bij alle klanten die de deur uitgaan en als dit een enkele keer niet lukt doen we er alles aan om dit alsnog te bereiken. Elke dag werken wij keihard om de klant de (persoonlijke) aandacht te geven die zij verdienen. Niet voor niets blijven klanten ons jarenlang trouw, zelfs al sinds het allereerste begin!

bottom of page