top of page
ILS_1609-bewerkt_websize.jpg

SKINLAB MAASTRICHT

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Als afgestudeerd huidtherapeute en physician assistant dermatologie heeft Keshia Houben een passie voor huid en het oplossen van huidproblemen. Het geeft haar veel voldoening om de mooiste (huid)versie van iemand naar boven te halen met behulp van haar expertise op het gebied van huidverbeterende behandelingen, apparatuur en producten. Haar kliniek is drie jaar geleden gestart met een team van huidtherapeuten die diezelfde passie hebben: mensen helpen om hun huid te verbeteren. Inmiddels is het team fors gegroeid en halen ze dagelijks onverminderd veel energie en plezier uit de huidverbeterende, vaak spectaculaire resultaten die ze hun klanten kunnen bieden.

ADRES

Tongerseweg 114

6214 BC Maastricht

CONTACT

+31 (0)43 2058999

info@skinlabmaastricht.nl

VOLG DE SOCIALS

  • Facebook

EEN STERK TEAM

We werken met een team van 11 personen dat bestaat uit huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en office managers. Stuk voor stuk specialisten op hun vakgebied, zeer gedreven om hun kennisniveau voortdurend omhoog te brengen met regelmatige seminars, trainingen en cursussen. De vier huidtherapeutes zijn paramedici (HBO Huidtherapie), gespecialiseerd in de zieke en beschadigde huid. Zelf ben ik daarbij ook nog physician assistant (PA) dermatologie, wat inhoudt dat ik bevoegd ben om onderzoek aan te vragen en beoordelen, diagnoses te stellen, behandelingen te bepalen, medicatie voor te schrijven en chirurgische ingrepen uit te voeren.

De 2 schoonheidsspecialisten binnen het bedrijf verzorgen de gezonde huid en hebben de afgelopen jaren veel productkennis en -ervaring opgedaan. Zij hebben zich ontwikkeld tot echte product- en merkexperts van de diverse huidverzorgende merken/cosmeceuticals waarmee we werken.

De 2 office managers tot slot zijn letterlijk het gezicht van onze kliniek en eerste aanspreekpunt voor klanten. Ze blinken uit in professionaliteit en klantvriendelijkheid. Als experts in onder meer planning, voorraadbeheer, in- en verkoop zorgen zij voor het stroomlijnen van alle administratieve en logistieke werkzaamheden binnen de kliniek en hebben ze belangrijke ondersteunende rol bij de productverkoop.

We hebben gekozen voor ZO Skin Health omdat we vinden dat het merk en de filosofie helemaal past bij onze eigen (hoge) standaard als huidprofessionals en huidtherapeutische kliniek. Het zijn producten die doen we ze beloven en huidproblemen effectief aanpakken.

ILS_1806_websize.jpg
_edited.jpg

DE LAT LIGT HOOG BIJ SKINLAB MAASTRICHT

Indicaties zoals acne, pigment, acne rosacea, huidveroudering, littekens komen veel voor bij Skinlab Maastricht. Klanten zijn erg enthousiast wanneer ze de producten van ZO Skin Health gebruiken en hun effect op de huid zelf zien en ervaren. In veel gevallen verbetert dit de kwaliteit van leven van cliënten, doordat hun huidprobleem is opgelost en ze zich vele malen beter en zelfverzekerder voelen in hun vel. Uiteraard geeft het ons als huidexperts en huidkliniek veel voldoening om hieraan te kunnen bijdragen.

 

Met inzet van onze expertise als huidtherapeuten en in combinatie met high-end apparatuur, behandelingen en producten, willen wij onze cliënten een optimale medisch-cosmetische ervaring met subliem eindresultaat bieden. Veiligheid en betrouwbaarheid, een lage pijnbelasting, minimaal discomfort, een snel genezingsproces en eindresultaten die verwachtingen overstijgen zijn de belangrijkste doelen. We werken continu aan het optimaliseren van de client experience: we willen dat elke cliënt met een goed gevoel onze kliniek verlaat.


De lat ligt op alle fronten hoog. We willen de beste huidtherapeutische zorg bieden en investeren daarom veel in training van medewerkers en het up-to-date houden van kennis. Dit komt de klant rechtstreeks ten goede omdat we zo gedegen advies en de beste, meest innovatieve behandelingen kunnen bieden. Onze specialisatiegebieden zijn: acne, pigment, littekens, huidverbetering, laserontharing en verwijdering van tatoeage. We willen dat elke klant zich bij ons op z’n gemak voelt en een goede ervaring heeft in onze kliniek. Klantvriendelijkheid en écht de tijd nemen voor mensen en hun verhaal is onderdeel van ons bedrijfs-dna. Die combinatie van deskundigheid als paramedisch professionals en oprechte, warme interesse in de klant kenmerkt ons bedrijf. We zijn ontzettend trots op de honderden lovende reviews die we de afgelopen jaren hebben ontvangen.

bottom of page