top of page

ZO Skin Health | Tips voor MoederdagVerwen jouw moeder deze Moederdag met het geschenk van een stralende huid met ZO® klinisch bewezen huidgezondheidsoplossingen.


Cadeautips voor Moederdag

Een van de mooiste geschenken die je kunt geven is het geschenk van een gezonde, stralende huid. ZO® biedt oplossingen voor elk huidtype, leeftijd en huidconditie. Help mama haar specifieke huiddoelen te bereiken met onze Moederdag cadeautips.


Gun jouw moeder een prachtige Glow

Een gezonde huid begint bij de basis. De eerste stap van elk protocol is Getting Skin Ready®, een simpel 3-stappen systeem: reinigen, exfoliëren en tonen waardoor de huid wordt versterkt en klaar wordt gestoomd voor de volgende stappen om de huidgezondheid te optimaliseren.


Is het onduidelijk welk huidtype je moeder heeft? Overweeg dit GSR®-protocol dat geschikt is voor alle huidtypes:Voeg hier Illuminating AOX Serum aan toe, een antioxidanten serum die zorgt voor een continue afgifte van antioxidaten. De huid wordt beschermt tegen de vroegtijdige tekenen van veroudering en vervuiling, terwijl het de huid zichtbaar verheldert met een subtiel stralende, zachte focus finish.


Anti-aging voordelen

Alle moeders verdienen het om zich weer jong te voelen. Help haar er ook zo uit te zien met onze best verkochte Anti-Aging kits.


Het Anti-Aging Programma bevat vijf producten om gematigde tekenen van huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels aan te pakken. Voor meer ervaren gebruikers van retinol kun je het Aggressive Anti- Aging Programma overwegen om diepere lijntjes en rimpels, een dunner wordende huid en de textuur aan te pakken. Beide kits bevatten een compleet GSR®-regime en Daily Power Defense, een antioxidant serum dat wordt aanbevolen in ieder protocol.


Een Peeling bij een ZO® behandellaar

Leg jouw moeder in de watten met een heerlijke huidvernieuwende peeling bij één van onze aangesloten behandellocaties. Met bijvoorbeeld de Stimulator Peel krijgt de huid een echte oppepper zonder downtime. De huid heeft direct na de peeling een prachtige Glow.


Jouw moeder zal je dankbaar zijn

Of je jouw moeder nu trakteert met een lichaamsverzorging, een thuispeeling, een masker of één van onze complete cadeaukits, ze zal zich geliefd en gewaardeerd voelen. Zij en haar huid zullen je dankbaar zijn!
Comments


bottom of page