top of page

Wat milieuvervuiling doet met jouw huid + de oplossing!

Vroegtijdige huidveroudering is te wijten aan verschillende factoren. Leeftijd, genetica, voeding, hormonen en persoonlijke leefgewoonten spelen allemaal een rol bij onze huidgezondheid. Er zijn ook een aantal externe factoren die we niet in de hand hebben en die een enorme invloed op je huid hebben: milieu-invloeden.

Wat zijn schadelijke milieu-invloeden?

Zonlicht, infraroodstraling, sigarettenrook en luchtvervuiling worden als agressieve milieu-invloeden beschouwd en kunnen de gezondheid van je huid ernstig aantasten doordat ze een chronische ontsteking in gang zetten. Woon je bijvoorbeeld in een drukke stad met veel uitlaatgassen, dan zal jij je huid extra goed moeten beschermen om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen. Een chronische huidontsteking put het herstellend vermogen van de huid uit, wat resulteert in beschadigingen die bekend staan als “inflammaging”.


Het goede nieuws: met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverbeteringsprotocol kun je een gezonde huid opbouwen. Om je huid te beschermen tegen inflammaging, ben je bij ons aan het juiste adres. ZO Skin Health richt zich al jaren op het verbeteren van de huidgezondheid.

Het nieuwe Illuminating AOX Serum en de nieuwe generatie Daily Power Defense beschermen jouw huid gedurende de hele dag tegen schadelijke (milieu)invloeden.

Welke negatieve effecten heeft het milieu op jouw huid?

Het probleem ontstaat wanneer de acute ontsteking niet wordt aangepakt en niet weggaat. Vroegtijdige huidveroudering is te herkennen aan een droge en doffe huid, een ongelijkmatige teint en uitgesproken fijne lijntjes en rimpels.


Zondag 5 juni is het Wereld Milieudag, een dag om iedereen bewust te maken van onze milieuproblemen. Wereld Milieudag roept alle overheden, bedrijven en individuen op tot verantwoord gedrag met het behoud en verbetering van ons milieu wereldwijd. Het verbeteren van ons milieu is iets waar iedereen zijn of haar steentje aan bij kan dragen. Het verbeteren van de huidgezondheid kun je met een gerust hart aan ZO Skin Health overlaten.


Hoe bescherm je jouw huid tegen milieuvervuiling?


Wat is onze oplossing om de huid te beschermen tegen tekenen van vroegtijdige huidveroudering? Door middel van preventieve huidverzorging behoud je de natuurlijke herstellende functies van de huid om (nog meer) schade te voorkomen.


De nieuwe generatie Daily Power Defense en het nieuwe Illuminating AOX Serum zijn speciaal ontwikkeld om de huid te beschermen tegen tekenen van vroegtijdige huidveroudering en dragen bij aan een blijvend jeugdige en gezonde huid.

  • Antioxidanten vormen de eerste verdediging tegen ontstekingen en pakken de effecten van oxidatieve stress aan.

  • ZO-RRS2® is een complex van plantaardige stamcellen die helpt vrije radicalen verder te neutraliseren en roodheid van de huid te verminderen.

  • ZPOLY™ is ZO's nieuwste exclusieve complex op basis van planten en hydrateert de huid langdurig + minimaliseert de tekenen van vroegtijdige huidveroudering.

Mede dankzij deze ingrediënten resulteert dagelijks gebruik in een huid die gezond, gehydrateerd, stralend, gekalmeerd en uitgerust is. Met de producten van ZO Skin Health hoef jij je dus geen zorgen meer te maken over de gezondheid van je huid en kun je je bezighouden met wat je kunt doen voor ons milieu.


Nieuw: Illuminating AOX Serum

Illuminating AOX Serum is een geconcentreerd serum met antioxidanten dat bescherming biedt tegen verontreiniging + tekenen van vroegtijdige huidveroudering en tegelijkertijd de huid zichtbaar verheldert met een subtiele, stralende soft-focus finish. Meer weten over dit serum?

Verbetering kraaienpootjes + algehele uitstraling

Daily Power Defense
Comentários


bottom of page