top of page

Huidverzorging in de hals

De tijd dat we de hals in een huidverzorgingsroutine vergaten zijn allang voorbij. Er zijn tal van oplossingen beschikbaar om aan de unieke behoeften van deze huid te voldoen met specifieke ingrediënten en technologieën om superieure resultaten te ondersteunen.


Het is belangrijk om te begrijpen waarom de hals speciale oplossingen vereist die verschillen van typische gezichtsproducten. Waarom is deze huid zo anders en hoe kan een thuisbehandeling rekening houden met die behoeften om de ouder wordende huid te behandelen?

De hals VS. het gezicht

Het zal voor sommigen misschien als een verrassing komen dat je huid niet overal op je lichaam hetzelfde is. Zo heeft bijvoorbeeld de huid op je handpalmen een andere dikte dan de huid van je gezicht. Je kunt het verschil voelen door in het gebied te knijpen. Als je dit op je wang en hals herhaalt, zijn ook daar de verschillen voelbaar. Er zijn dus verschillen, maar waarom?


De hals is een van de eerste plekken waar veroudering zichtbaar wordt. Het wordt aanzienlijk blootgesteld aan de zon en de huid is dunner met minder structurele ondersteuning + minder hydraterende eigenschappen - wat resulteert in zichtbare kwetsbaarheid + droogheid. Vanwege de dunheid van de huid en de verminderde hoeveelheid vet in de huidlagen, heeft het echter de neiging veel sneller te verouderen, zijn vorm te verliezen en lijnen te ontwikkelen door dagelijkse dynamische bewegingen.


De hals wordt vaak verwaarloosd in de huidverzorgingsroutine en wordt niet voldoende beschermd met zonnebrandcrème. Deze factoren samen maken de hals sneller vatbaar voor tekenen van veroudering, zoals:

  • Zichtbare kwetsbaarheid

  • Droogheid

  • Slappe structuur


Exclusieve technologie voor superieure halsverzorging


De hals heeft unieke behoeften en heeft dus unieke zorg nodig. Om het uiterlijk van de hals te verjongen, moet de huid zichtbaar versterkt worden.

Recovery Crème is onlangs verbeterd met het exclusieve ZCORE™-complex om de zichtbare versterking van deze huid te ondersteunen. ZCORE™-complex is een exclusieve technologie van ZO® Skin Health. ZCORE™ is een krachtige aanvulling op elk regime dat gericht is op het verbeteren van zichtbare verslapping en losheid in de huid van het gezicht of de hals. Recovery Crème is klinisch bewezen dat het een zichtbare verbetering van de huid in het halsgebied oplevert. De verbeterde actieve ingrediënten van Recovery Crème zorgen voor hydratatie en verjonging wanneer dat nodig is.


Resultaat in de hals na 4 weken gebruik van Recovery Crème


Firming Serum, geschikt voor alle huidtypes, versterkt de gezondheid en hydratatie van de huid en ondersteunt de zichtbare verbetering van de elasticiteit en stevigheid van de huid. Met zijn lichtgewicht + verdraagbare formule kan Firming Serum ook in de hals worden gebruikt om de integriteit en verslapping van de huid te ondersteunen. Voor verbeterde halsverouderingsresultaten kun je Firming Serum combineren met Recovery Crème.

Comments


bottom of page