top of page

Het cadeau van een gezonde huid

Na een ongekend jaar met veel veranderingen in uw dagelijkse routine, blijft één ding constant: de noodzaak om voor uw huid te zorgen. Iedereen verdient het om een ​​gezonde huid te ervaren, ongeacht leeftijd, geslacht of huidconditie. Waarom deelt u dit jaar niet het geschenk van huidgezondheid met anderen? ZO® Skin Health biedt een verscheidenheid aan producten voor elk huidtype, of het nu gaat om een ​​zeer vette tot zeer droge huid. Het kan echter een beetje overweldigend zijn voor nieuwe liefhebbers van huidgezondheid om precies te weten welke producten voor hen het beste werken om hun doelen in huidgezondheid te bereiken. Het is natuurlijk belangrijk om samen te werken met een dermatoloog of huidarts om erachter te komen wat uw doelen zijn en hoe u deze kunt bereiken, of dat nu is om u te concentreren op het dagelijkse onderhoud van de gezondheid van uw huid, om de teint op te fleuren of om anti-aging protocollen uit te werken. Het probleem kennen kan gemakkelijk zijn, maar precies weten wat nodig is om het probleem aan te pakken, is niet altijd even duidelijk.


Onze protocollen + kits helpen het proces te vereenvoudigen door programma's samen te stellen die specifiek gemaakt zijn voor verschillende soorten huidtypes + aandoeningen. Of het nu gaat om huidverzorging van medische kwaliteit of het verzorgen van de huid in het algemeen, ZO® Protocollen + Kits zijn gestructureerd om een ​​verscheidenheid aan huidtypes voor te bereiden en te behandelen voor optimale resultaten.

Alle programma's bevatten een Getting Skin Ready®-protocol, dat producten bevat om te reinigen, exfoliëren en te verstevigen en die de huid in de meest gebalanceerde staat brengen om een ​​heldere teint te bevorderen. Een ander onderdeel van onze Programma's + Kits omvat producten uit onze Prevent + Correct-categorie, die gericht zijn op specifieke huidverzorging behoeften, variërend van het corrigeren van textuurproblemen tot verheldering.


Alle huidtypes kunnen profiteren van het Daily Skincare Program, dat een assortiment aan producten omvat om de huid gezond te houden. Overweeg voor een rijpere huid ons Anti-Aging Program of Aggressive Anti-Aging Program om de tekenen van veroudering aan te pakken en tegelijkertijd de huid te geven wat ze dagelijks nodig heeft.

Voor meer gerichte protocollen die verder gaan dan de basis, biedt ZO® mogelijkheden om thuiszorg te bieden voor specifieke huidaandoeningen. Voor de rode, overgevoelige huid bevat het Skin Normalizing System een ​​selectie producten om de huid in balans te brengen. Het Complexion Clearing Program is ideaal om dode huidcellen te helpen exfoliëren en talg te minimaliseren.


 

Onze programma's + kits bieden zelfs opties voor een egale teint en textuur. Het Skin Brightening Program bevat niet-retinol-oplossingen om een ​​doffe, ongelijkmatige huid te doen herleven, terwijl het Skin Brightening Program + Texture Kit dubbele verhelderende producten bevat voor een agressievere aanpak door het gebruik van retinol.

Of u nu op zoek bent naar een dagelijkse verzorgingsroutine of om de tekenen van veroudering aan te pakken, ZO® heeft uw huidgezondheid gedekt. Neem voor meer informatie over ZO®-programma's + kits en andere protocollen contact op met uw door ZO® erkende arts of zoek er een bij u in de buurt.

Comentarios


bottom of page