top of page

De geherformuleerde Verhelderingstechnologie van Retinol Skin Brightener

Hyperpigmentatie - of een ongelijkmatige teint - kan moeilijk te behandelen zijn. En zeker om het vervolgens effectief te beheersen. Voor patiënten die eerder last hebben gehad van donkere vlekken, pigmentvlekken of een ongelijkmatige teint, kan deze zichtbare pigmentatie zich om verschillende redenen en factoren vormen waardoor ze zo lastig te behandelen zijn.

Dus, wat kan er worden gedaan om een ​​helderdere en gladdere huid te krijgen? Er zijn verschillende dingen die elk verhelderingsprotocol kunnen ondersteunen. Het herstellen van een gezonde celvernieuwingscyclus helpt bij het elimineren van een ongelijkmatige teint op het huidoppervlak. Tegelijkertijd zal het normaliseren van de huidskleur de veerkracht van de huid tegen toekomstige verkleuringstriggers bevorderen.

Krachtige, innovatieve oplossingen zijn de sleutel tot het bereiken van een egale huid. Gelukkig vindt ZO Skin Health jouw huidgezondheid erg belangrijk en daarom bieden we een breed aanbod aan opties om je huidgezondheidsregime te optimaliseren voor een helderdere, egalere huid. Zo hebben we het Skin Brightening Program en het Skin Brightening Program + Texture Repair ontwikkeld voor vermindering van de zichtbaarheid van hyperpigmentatie zonder gebruik te maken van hydrochinon.


Met gepaste trots introduceren wij de nieuwste innovatie van ZO Skin Health, Retinol Skin Brightener met geherformuleerde ZO Verhelderingstechnologie.Retinol Skin Brightener is een op retinol gebaseerde oplossing dat het natuurlijke pigment van de huid reguleert. Een mengsel van werkzaam retinol, melanineremmers, vitamine C en antioxidanten wordt afgegeven om de huidtoon snel te verhelderen en te egaliseren. Bovendien minimaliseert deze intensieve meervoudig werkzame formule roodheid veroorzaakt door externe factoren en helpt deze een egale en herstelde huidtoon te stabiliseren.

De twee essentiële aspecten van deze herformulering hebben betrekking op het optimaliseren van het ingrediënt retinol. ​Met behulp van een oleosoom zijn we erin geslaagd retinol te versterken en te zorgen dat het op de plek blijft waar het het meest effectief is. En met Bakuchiol hebben we de formule aangevuld en de werkzaamheid ervan verbeterd voor maximalisatie van verhelderende voordelen zonder verhoging van de retinolsterkte en dus zonder extra irritatie.


Retinol Skin Brightener is verkrijgbaar in drie sterktes om een verscheidenheid aan huidgevoeligheden en verhelderende doelen te ondersteunen: 1% retinol (krachtig), 0,5% retinol (gemiddeld) en 0,25% retinol (mild). Het is geschikt voor alle huidtypes, van droog tot vet. Het product kan worden gebruikt op het gelaat en lichaam in zowel de ochtend als de avond.


De belangrijkste ingrediënten

De geherformuleerde Retinol Skin Brightener bevat goed onderzochte ingrediënt technologieën om de verhelderende voordelen te maximaliseren.

  • High potency retinol: Verbetert de huidtextuur & droogheid en elimineert zichtbare verkleuringen en donkere vlekken voor een helderdere en gladdere huid.

  • Oleosome delivery: Gerichte en langzame afgifte van retinol om de verhelderende voordelen te maximaliseren.

  • Bakuchiol: Bewezen huidconditioner die de huid kalmeert en verzacht om de algehele productervaring te verbeteren.

  • Brightening blend: Biedt extra ondersteuning voor normalisatie van de teint.


Voordelen van Retinol Skin Brightener

  • Bevordert exfoliatie om een ​​ongelijkmatige teint te elimineren en de gladheid van de huid te verbeteren.

  • Ondersteunt de veerkracht van de huid tegen toekomstige agressors van verkleuring.

  • Speciaal ingekapseld voor een gerichte, gecontroleerde afgifte van retinol voor maximale verheldering.

  • Bevat kalmerende + verzachtende eigenschappen voor een verbeterde productervaring.


Resultaat na 4 weken


Voor meer informatie over deze nieuw geformuleerde verhelderende oplossing en hoe je deze in jouw bestaande verhelderingsprotocol kunt opnemen, kun je jouw ZO®-behandelaar raadplegen of er een bij jou in de buurt zoeken.


Comments


bottom of page