top of page
Perfect skin by lies_2023-3.jpg

PERFECT SKIN BY LIES

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Bij Perfect Skin by Lies sta jij centraal. 

 

Na 19 jaar 3 schoonheidssalons gerund te hebben, gooide Lies alles om en begon ze haar huidverbeterende praktijk in Kontich, waar alles rond een persoonlijke aanpak draait. Klanten coachen naar een gezonde huid is haar passie, steeds met aandacht voor de noden en wensen van elke klant. Iedere huid is namelijk anders en elke persoon is uniek. Op basis daarvan gaat Lies zeer persoonlijk te werk en boekt zo de beste resultaten. 

 

Het gaat verder dan de buitenkant. Huidverbetering is zowel een proces van binnenuit en van buitenaf, zodat jij innerlijk & uiterlijk met een goed gevoel buitenstapt.

ADRES

Nachtegaalstraat 137

2550 Kontich

CONTACT

+32 (4) 75 60 12 69

info@perfectskinbylies.be

VOLG OP INSTAGRAM

OPLEIDINGEN EN PROFESSIONALITEIT ZIJN DE SLEUTELWOORDEN

Dankzij de combinatie van behandelingen en huidverzorging met een wetenschappelijk bewezen werking, staat Perfect Skin By Lies garant voor de allerbeste resultaten.

 

ZO Skin Health kwam op haar pad door een klant die een ongelooflijke metamorfose had ondergaan door het gebruik van de thuisverzorging. Lies heeft daarna het merk zelf uitvoerig getest, en was al snel overtuigd door de fantastische resultaten. De producten van ZO Skin Health passen, omwille van hun hoge werkzaamheid en effectiviteit, volledig binnen de visie van Perfect Skin By Lies. Al de protocollen bieden namelijk dé beste resultaten voor elke huidbehoefte. Niet alleen op korte, maar ook op lange termijn.

 

Dankzij haar samenwerking met dokter Brewaeys, Plastische chirurg, kan ze heel het gamma van ZO Skin Health aanbieden.

DOKTER BREWAEYS

Specialiteit: Surgical and conservative treatment aging face / Breast corrections / Liposuction & Contour Surgery

Mail: dr@drphilbe.com

Perfect skin by lies_2023-1.jpg
Perfect skin by lies_2023-5.jpg

IEDERE HUID TERUG GEZOND MAKEN EN HOUDEN, DAT IS DE MISSIE

Klanten worden soms zeer onzeker van een huid die er niet gezond uitziet. Denk aan roodheden, acne, pigmentvlekken… Door het juiste protocol en behandelingen op maat, kan elke huid terug stralen. Dit resulteert in een frisse, verzorgde uitstraling & biedt bovendien een echte boost voor je zelfvertrouwen! 

 

Een protocol thuis in combinatie met een voortdurende opvolging en samenwerking zorgt ervoor dat er ongelooflijk goede resultaten worden geboekt. Het gaat niet alleen over doeltreffende skin care, maar ook over hoogwaardige suppletie, waarbij langs twee kanten wordt gewerkt. Hoogwaardige supplementen houden de huid namelijk langs binnen sterk, en stimuleren ook de werking van aangepaste skin care. Klanten gaan bij Perfect Skin By Lies bovendien altijd verzorgd buiten met een laagje gezonde, minerale make-up .

 

Zo werkt Lies samen met klanten aan hun allermooiste huid, hun hele leven lang. 

bottom of page