top of page
mh huidkliniek premium 2.jpg

MH KLINIEK

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

In de verbouwde boerderij de Mariannehoeve in Papendrecht zijn Edwin en Renske het avontuur aangegaan. Als één van de eersten in de regio Drechtsteden zijn zij in 2003 al begonnen met IPL-behandelingen (waaronder laser ontharen).

“Het begin voor verdere groei, ook in de huidtherapie, was een feit. De twee vestigingen, in Papendrecht en Rijswijk, staan onder de bezielende leiding van Edwin en Renske.

Behandelingen met resultaat, uitgevoerd door professionals in een warme ambiance, daar staan wij bij MH Kliniek voor!

ADRES

Nanengat 8
3356 AA Papendrecht

Broekmolenweg 20

2289 BE Rijswijk

CONTACT

078 - 64 25 141 (Papendrecht)

070 - 74 00 004 (Rijswijk)

info@mhkliniek.nl

rijswijk@mhkliniek.nl

VOLG DE SOCIALS

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

HOOGGEWAARDEERD MET EEN REDEN

MH Kliniek gelooft in een mooie en gezonde huid voor iedereen. Vanuit dit principe is een team met meerdere specialisten ontstaan. Binnen dit team werken onder meer huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten, BIG-geregistreerde cosmetisch- én KNO-artsen samen aan een stralende huid voor iedereen.

 

De hoogwaardige producten en apparatuur, vakkennis en betrokkenheid van iedere medewerker maken dat MH Kliniek hooggewaardeerd wordt. Er zijn dagelijks meerdere huidtherapeuten, schoonheidsspecialisten en artsen met passie bezig om de huid weer in gezonde en jeugdige conditie te brengen óf te houden.

Alle specialisten die bij MH Kliniek werkzaam zijn, volgen jaarlijks interne en externe opleidingen om hun kennis up-to-date te houden. Alle huidtherapeuten zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH), het Kwaliteitsregister Paramedici (KP), en staan geregistreerd in het AGB-register om kwaliteit en veiligheid te waarborgen

mh huidkliniek premium 4.jpg
mh huidkliniek premium 6.jpg

ZO SKIN HEALTH IS ONMISBAAR GEWORDEN

Persoonlijke begeleiding, gericht advies en een hoog serviceniveau dragen bij aan het succes van MH Kliniek. Ieder nieuw behandeltraject begint bij een huidanalyse. Deze analyse, waar gebruik wordt gemaakt van de nieuwste apparatuur, brengt alle huidindicaties mooi in beeld.

Een goede en grondige huidanalyse is de eerste stap naar huidverbetering. Vanuit deze analyse stelt de specialist samen met de client een persoonlijk plan op, bestaande uit productadvies voor thuis en behandelingen in de kliniek. Daar ZO Skin Health effectief diverse huidindicaties behandeld, zijn de producten van ZO onmisbaar geworden in het advies dat onze specialisten geven.

 

In de jaren dat MH Kliniek met ZO Skin Health werkt, verwelkomen zij iedere dag cliënten wiens huidproblemen met behulp van deze producten doeltreffend behandeld worden. Van pigment tot couperose en rosacea, en van acné(littekens) tot aan anti-aging. Kortom; in ieders ‘Skincare Routine’ passen de producten van ZO Skin Health.

bottom of page