top of page
Huidkliniek Twente Premium 4.png

HUIDKLINIEK TWENTE

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Huidkliniek Twente is inmiddels alweer 10 jaar gevestigd in Almelo en sinds 2021 te vinden in het prachtige monumentale herenhuis aan de Wierdensestraat 51.

Loes Lammertink is in 2003 begonnen aan de studie Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Tijdens haar studie liep ze stage in het lasercentrum van het Ziekenhuis MST te Enschede, waar ze naar haar studie nog een paar jaar werkzaam is geweest als Huidtherapeut.

 

In 2010 is ze haar eigen praktijk gestart op de polikliniek Dermatologie binnen het Ziekenhuis Bernhoven te Uden. Daar heeft ze bijna 10 jaar met veel plezier gewerkt en afscheid genomen om alle aandacht te vestigen op de praktijk in Almelo. "Het verbeteren van de huid en het verhelpen van bepaalde huidproblemen, kan zoveel waarde en impact geven in iemands leven. Het is geweldig om dit te mogen uitvoeren en ervaren bij de client."

ADRES

Wierdensestraat 51

7607 GG Almelo

CONTACT

0546 700 204
06 4326 2295

info@huidkliniektwente.nl

VOLG DE SOCIALS

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

GOEDE LASERAPPARATUUR
IN COMBINATIE MET ZO SKIN HEALTH

Het specialisme van Huidkliniek Twente is het verbeteren van de huid en de fantastische resultaten die bereikt worden met goede laserapparatuur in combinatie met ZO Skin Health. Belangrijk is daarbij de ervaring en kennis van de Huidtherapeut om er uiterst effectief mee te kunnen werken. Daarbij staat een eerlijke en goede voorlichting voorop. Alle huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Ook is er sinds kort een cosmetisch arts werkzaam die injectables behandelingen uitvoert. 

We hebben gekozen voor ZO Skin Health vanwege de hoge effectiviteit en werkzaamheid van de producten. Het mooie aan ZO Skin Health is dat de protocollen de beste resultaten geven voor iedere hulpvraag of huidbehoefte, ook op de langere termijn. Tijdens het intakegesprek wordt er een huidscan gemaakt om in kaart te brengen waar de huid behoefte aan heeft, besproken wat de mogelijkheden zijn en wat past bij uw wens en leefstijl. De producten en protocollen van ZO Skin Health zijn wetenschappelijk en klinisch bewezen wat erg belangrijk is binnen Huidkliniek Twente.

Naast ZO Skin Health maken we gebruik van; een pigmentlaser, vaatlaser voor couperose en beenvaatjes, fractionele laser voor huidverbetering, het verwijderen van tatoeages, permanente make-up en laserontharing. Ook voor het verbeteren van de huid door middel van Peelings, of Injectables is men in de kliniek aan het juiste adres.

Huidkliniek Twente Premium 3.png
bottom of page