2018 ZO Brand GSR H.jpg

Herstellen van een overgevoelige huid

Aanvang 09.30 uur

Deelname is VRIJ van kosten en voorbehouden aan (para-) medische klanten van JC Imp B.V., die de Modules 1 t/m 5 reeds met succes hebben gevolgd. Deze Anti-Aging training is bedoeld voor iedereen die Module 1 t/m 5 gevolgd heeft / Minimaal 6 maanden praktijkervaring heeft met ZO Skin Health en met het behandelen van cliënten met ZO-protocollen.

In deze sessie wordt aandacht besteed aan de oorzaken en symptomen van een overgevoelige huid, inclusief een diepgaande bespreking van de immuun- en ontstekingsrespons van de huid. Na deze sessie weet u hoe u op basis van ZO producten een plan op maat kunt samenstellen voor het veilig en effectief versterken van een zwakke en overgevoelige huid.

Onderwerpen:

  • Herstellen van een overgevoelige huid

  • Immuun- en ontstekingsrespons van de huid

  • ZO benadering van de overgevoelige huid

  • ZO overgevoelige huid protocollen gelaat

  • ZO overgevoelige huid professionele behandelingen in uw praktijk

  • Belangrijkste ingrediënten in ZO Skin overgevoelige huid producten

 

Na deelname aan deze training en het behalen van het examen ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname. Deze dag vangt aan om 9.30u en duurt tot 15.30u.

INSCHRIJVEN

VOORWAARDEN

Inschrijving is op volgorde van binnenkomst, waarbij klanten en aanstaande klanten voorgaan op niet-klanten. Deelname aan dit curriculum is gratis voor klanten en aanstaande klanten van JC Imp B.V.. Voor niet-klanten bedraagt het inschrijfgeld € 150 per cursusdag of € 600 voor het gehele curriculum. Voor studenten Huidtherapie en Geneeskunde geldt een gereduceerd tarief van € 50 per cursusdag of € 200 voor het gehele curriculum. Bij afmelding, niet veroorzaakt door force majeur, binnen 48 uur voor aanvang van een cursusdag zijn wij genoodzaakt € 75 annuleringskosten in rekening te brengen. (Alle vermelde prijzen zijn inclusief geheel verzorgde, Brabantse lunch en exclusief BTW.)

Neem de tijd om onderstaande informatie in te vullen om je in te schrijven voor deze training.

arrow&v

BESCHIKBARE DATUM

  • Donderdag 7 april 2022 - Webinar

  • Donderdag 16 juni 2022 - Webinar

  • Dinsdag 13 september 2022 - Fysiek (=VOL)

  • Dinsdag 20 oktober 2022 - Fysiek

LOCATIE TRAINING*

JC Imp B.V.
Frisselsteinstraat 8
5461 AD Veghel
T +31(0)413-820206
E info@jc-imp.nl
www.jc-imp.nl

*In verband met de maatregelen rondom COVID-19 bestaan de trainingen in 2022 uit een combinatie van fysieke en digitale trainingen. Wanneer de maatregelen in de loop van het jaar aangescherpt worden, zullen wij dit tijdig communiceren. We dienen dan van een fysieke training een webinar te maken.