top of page
greet sneyers 6.jpeg

GREET SNEYERS HET LASERKABINET

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Greet Sneyers richtte het Laserkabinet op in 2014. Als verpleegkundige en vrouw van Dokter Puls, NKO arts en gelaat- en halschirurg, ontstond de interesse om huidproblemen te behandelen. 

 

Het Laserkabinet kende zijn opstart met medische laserontharing. De ingebruikname van een eerste Diode laser was een feit.

ADRES

Hikstraat 33

2200 Herentals

CONTACT

VOLG DE SOCIALS

  • Instagram
  • Facebook

BIJSCHOLING OP TOPNIVEAU

Na het gebruik van de eerste ontharingslaser was de stap naar andere laserbehandelingen snel gezet. Al snel kende ons team een uitbreiding. Ons pand werd te klein onze kliniek kreeg een volledig nieuw pand. Zo doende zijn we gestart met laserbehandelingen voor huidverbetering door collageen herschikking met fractionele niet ablatieve lasers. Nadien werden ook littekens en tattoo's behandeld. Dat alles onder supervisie van de arts.

In 2019 zijn we ons gaan verdiepen in de totale approach van de huid door het laten samengaan van laserbehandelingen met de producten van ZO Skin Health. Producten die op wetenschappelijke gronden gebaseerd zijn gaven ons team een boost om ons op topniveau bij te scholen door Nederlandse erkende huidtherapeuten naar huidverbetering toe.

greet sneyers 10.jpeg
greet sneyers 8.jpeg

DR ZEIN OBAGI IS ONZE LEERMEESTER

Huidveroudering en anti-aging kreeg ook een andere betekenis door dagelijks Retinol aan te brengen op de huid. Voor en na foto's kunnen wij dagelijks tonen aan onze klanten. Dr Zein Obagi is onze leermeester voor het behandelen van huidaandoeningen die wij dagelijks met fierheid toepassen in onze kliniek.

Ernstige huidproblemen zoals couperose, melasma, pigmentaties, acne ea. kunnen door combinatiebehandelingen zeer mooie resultaten tonen. Wij horen heel vaak mensen die jaren last hebben van roodheid in de huid. Door het juiste huidprotocol via huidanalyse toe te passen zien wij na 1 maand meestal reeds significante verbeteringen. Klanttevredenheid staat bij ons hoe dan ook hoog in het vaandel.

bottom of page