top of page
hannah aerts 5.jpeg

HANNAH AERTS

Dr. Aerts studeerde in 2015 af aan de KULeuven met grote onderscheiding. Eerder in haar opleiding groeide haar fascinatie voor de huid en voor natuurlijke, esthetische ingrepen in kader van huidverbetering.

Gedreven door haar sterke belangstelling voor huidverbetering en dermatologie, start ze na het vervolledigen van haar opleiding huisartsgeneeskunde een bijkomende opleiding voor esthetische geneeskunde.

ADRES

Dr.-Van de Perrestraat 16

bus 2, 2440 Geel

CONTACT

+32 470 55 45 32

info@drhannahaerts.be

VOLG DE SOCIALS

  • Instagram
  • Facebook

INDIVIDUELE AANPAK

Gedurende enkele jaren doet ze veel ervaring op en volgt ze frequent bijkomende opleidingen en congressen. Op deze manier specialiseert ze zich in een brede waaier aan esthetische behandelingen en volgt ze alle innovaties op de voet.

Het is op één van deze buitenlandse congressen dat Dr. Aerts voor het eerst in contact komt met Dr. Zein Obagi. Beide artsen hebben een visie die afwijkt van de conservatieve geneeskunde op huidproblemen zoals acne en rosacea. Gesteund door de gelijkaardige visie van Dr. Obagi, besluit Dr. Aerts zich verder toe te spitsen op de innovatieve behandeling van dergelijke huidproblemen. Zowel acne, rosacea als pigmentproblemen worden aangepakt met een zeer persoonlijk behandelplan. Dr. Aerts gelooft sterk in een individuele aanpak: elke huid is anders en moet op een persoonlijke manier benaderd worden. Een goede begeleiding staat hierbij centraal. Dr. Aerts volgt haar patiënten zelf nauwgezet op, wat resulteert in zeer stabiele resultaten op lange termijn.

hannah aerts 7.jpeg
hannah aerts 4.jpeg

ZO SKIN HEALTH VORMT DE BASIS

Dr. Aerts legt in haar praktijk de focus op een gezonde, stralende huid. Een behandelplan met ZO Skin Health vormt de basis om huidgezondheid te bekomen. Daarnaast kan ZO Skin Health worden ingezet om anti-aging behandelingen zoals injectables, laserbehandelingen, peelings en RF microneedling te ondersteunen. De resultaten van deze combinaties zijn ongeëvenaard: een natuurlijke, frisse uitstraling en optimal aging van de huid!

bottom of page