top of page
Dermacure Premium 16.png

DERMACURE

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Dermacure, kliniek voor huidzorg in Valkenswaard, Waalre en Reusel

Dermacure is dé praktijk in het zuiden van Brabant als het gaat om huidverbetering. Chrétienne startte in 2009 de kliniek samen met een compagnon en heeft 5 jaar later de stap gemaakt om Dermacure alleen voort te zetten en verder uit te breiden tot een succesvolle onderneming met verschillende locaties. Het team bestaat uit de vier HBO-afgestudeerde huidtherapeuten Chrétienne, Suzan, Eveline, Carolijn en secretaresse Fallon. 

LOCATIES

Beiaardstraat 14

5554 PV Valkenswaard

Raadhuisstraat 6

5582 JD Aalst-Waalre

Schutsboom 10

5541 RW Reusel

CONTACT

040 8795938

info@dermacure.nl

VOLG DE SOCIALS

  • Instagram
  • Facebook

HET TOTAALPAKKET VOOR OPTIMAAL RESULTAAT

Het team is zeer hecht, gezellig en is goed op elkaar ingespeeld. Alle collega's delen dezelfde visie: middels de nieuwste en beste technieken zorgen voor een optimale huidverbetering voor íedere cliënt. Naast medische indicaties zijn ook cosmetische hulpvragen bij Dermacure op de juiste plek. Producten voor thuis, behandelingen in de kliniek en aanvullende adviezen vormen het totaalpakket voor een optimaal resultaat.

 

ZO Skin health vormt in het behandelplan de basis. Dankzij hoogwaardige ingrediënten en duidelijke protocollen worden er prachtige resultaten geboekt die niet meer weg te denken zijn in onze praktijken. Algehele huidverbetering, pigmentproblematiek, roodheden en acné zijn indicaties welke prachtige resultaten kent dankzij ZO Skin Health, de Hydrafacial en ons Alma IPL/Laser systeem. 

Iedere huid is anders en verdient daarom ook een behandelplan op maat. Tijdens de intake wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld om die perfecte huid te bereiken! Iedereen verdient een huid waar ze trots op zijn, iedereen verdient het om lekker in zijn vel te zitten. Wij helpen daar graag aan mee! 

Dermacure Premium 6.jpg
bottom of page