top of page
Derma Expert Clinic 6.jpg

DERMA EXPERT CLINIC

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

Wat voorop staat, is dat iedereen van harte welkom is bij Derma Expert Clinic.

 

Derma Expert Clinic is gespecialiseerd in cosmetische en medische behandelingen. We hechten veel waarde aan uitstekende service en persoonlijke aandacht voor onze cliënten. We bieden kwaliteit, service en resultaat zodat we samen hun cosmetische en medische doelen kunnen nastreven.

ADRES

Hoogstraat 102

5615 PS Eindhoven

CONTACT

VOLG DE SOCIALS

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

DERMA EXPERT CLINIC IS ER VOOR IEDERE HUID

Dewra Rammo richtte in 2019 Derma Expert Clinic op. Zij is opgeleid tot verpleegkundige en huidtherapeut en staat voor een eerlijk en realistisch advies. Haar visie is dat de kliniek voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht hun huidtype en huidskleur. Dewra heeft veel ervaring in de behandeling van diverse huidtypen. De behandeling van de donkere huid behoort tot haar specialisatie. Dewra heeft hiervoor 1,5 jaar onderzoek en praktijkervaring opgedaan in Aruba en Suriname.

Dewra staat volledig achter ZO Skin Health. "Het is het beste merk dat er is en wetenschappelijk aangetoond op effectiviteit en veiligheid." Zowel op het gebied van anti-aging, acne, pigmentatie en rosacea, behaalt Dewra fantastische resultaten en zorgt ze voor tevredenheid bij haar cliënten.

"Ik ben een fan van combinatietherapie." Naast ZO Skin Health wordt er gebruik gemaakt van peelingen, microneedling en lasertherapie. De meest voorkomende behandelindicaties bij Derma Expert Clinic zijn: acne, rosacea, huidveroudering, pigment, littekens, grove huidtextuur, zonneschade en rimpels.

bottom of page