top of page
CT Emmen.jpg

COSMETIQUE TOTALE

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

In 2004 werd Cosmetique Totale opgericht door Fabian Otto en Marijke Otto-van Wijngaarden. Marijke is zelf huidspecialist geweest en Fabian ondernemer in hart en nieren. Samen hebben ze Cosmetique Totale uit laten groeien tot marktleider op het gebied van hoogwaardige huidtherapie.

'Als grootste huidtherapeutische praktijk van Nederland doen wij er alles aan om onze klanten op een natuurlijke manier zo mooi mogelijk te maken.'

LOCATIES

Cosmetique Totale heeft vestigingen door heel Nederland en Belgie. Klik hier voor een overzicht van alle locaties.

CONTACT

VOLG DE SOCIALS

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn Social Icon

HOOGOPGELEID EN DOOR HEEL NEDERLAND

'Wat wij graag doen is mensen blij maken, heel blij! Wij maken mensen blij als wij hen met de meest innovatieve en hoogwaardige huid- en laserbehandelingen kunnen verlossen van alles waaraan ze zich storen of irriteren. Klanten zeggen dat wij de kwaliteit van hun leven verbeteren en dat voelt goed!'

 

Met behulp van de allernieuwste laser- en behandelmethoden behandelen zij snel, effectief en veilig huidproblemen. De klinieken zijn onder anderen gespecialiseerd in het verwijderen van acnelittekens, overbeharing, pigmentvlekken, couperose, tatoeages, rimpels, het bestrijden van acne en aanbieden van huid verjongende therapieën. Op dit moment werken hun HBO gediplomeerde huidtherapeuten en huidspecialisten vanuit 25 eigen vestigingen en op ruim 200 locaties in Nederland. Hierdoor zijn zij door heel Nederland goed te bereiken.

De behandelingen worden uitgevoerd door ervaren geregistreerde paramedische huidtherapeuten. Alle huidtherapeuten zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en verder volgen zij maandelijkse trainingen binnen het eigen opleidingsinstituut of externe trainingen zoals de trainingen van ZO Skin Health, om de kennis op peil te houden en nieuwe kennis op te doen. Hierdoor ligt de focus van de huidtherapeuten van Cosmetique Totale altijd op de kwaliteit en veiligheid van de behandeling en klanttevredenheid van de cliënten! En dat ook nog voor een scherpe prijs. Voor de klanten die de medische behandelingen een stap te ver vinden, is het bij Cosmetique Totale ook mogelijk om te kiezen uit een breed scala aan milde, luxe en aangename huidbehandelingen.

cosmetique totale team.jpg
CT Emmen (2).jpg

DUIDELIJK MEER RESULTAAT MET ZO SKIN HEALTH

Het unieke aan de klinieken van Cosmetique Totale is de persoonlijke aanpak. De huidtherapeutes hebben oor voor jouw verhaal en wensen. Er wordt genoeg tijd genomen om te achterhalen wat de oorsprong van de klachten is en wat de meest effectieve manier zal zijn om deze te bestrijden.

Huidtherapie is een geregistreerde paramedische specialisatie, de behandelingen van Cosmetique Totale worden dan ook erkend door alle zorgverzekeraars in Nederland. De huidtherapeuten zetten zich in voor het verminderen, oplossen of voorkomen van huidproblemen door het toepassen van therapie en laserbehandelingen.

Cosmetique Totale heeft gekozen voor ZO Skin Health omdat bij bepaalde huidproblemen net dat extra zetje nodig is om het gewenste resultaat te behalen. De hoge percentages aan werkzame stoffen en zuren in ZO producten garanderen effectiviteit van het product. Cliënten zien ook duidelijk meer resultaat met de inzet van ZO producten voor hun huid in vergelijking met andere merken. Zodra er ZO producten ingezet worden in de kliniek en als thuisbehandeling, willen de cliënten niets anders meer!

Cosmetique Totale ziet dat ZO voor meerdere huidproblemen inzetbaar is. Denk hierbij vooral aan acne, rosacea, pigmentaties, huidveroudering en algehele huidverbetering. Cliënten hebben vaak al meerdere cosmetische merken uitgeprobeerd en vinden in ZO eindelijk een “cosmeceutical” die ook echt als thuisbehandeling ingezet kan worden. Het mooiste van ZO producten is dat de resultaten zich niet enkel beperken tot de eerste week na de behandeling. De client kan ook thuis deze professionele cosmeceuticals inzetten en zo een gezond en stralend resultaat te behouden!

bottom of page