top of page

Het belang van een goed behandelplan voor uw cliënt is de basis voor een mooi resultaat. Van de intake tot het voorschrijven van een op maat gemaakt protocol, het draagt allemaal bij aan de tevredenheid van uw cliënt.
 

Het voorschrijven van op maat gemaakte behandelplannen en protocollen is essentieel om optimale en blijvende resultaten voor cliënten te bereiken. In deze module begeleiden we je bij het succesvol opstellen van een ZO-behandelplan. Je leert een driestappenproces toe te passen om de meest urgente huidproblemen van je cliënten te identificeren, volgens het huidclassificatie systeem van dr. Zein Obagi, en ervoor te zorgen dat zij het ZO Protocol op de juiste manier toepassen. We gaan actief aan de slag met het op maat maken van behandelplannen, spreekuur technieken en follow up voor jou en jouw cliënten om de beste resultaten te bereiken.

De training start om 09:30 uur en duurt tot 17:00 uur.

LET OP: inschrijven voor deze training is alleen mogelijk als module 1 t/m 3 succesvol is afgerond en je al minimaal 6 maanden werkervaring hebt met ZO Skin Health.

ONDERWERPEN:

  • Intake & spreekuur technieken

  • Huidclassificatie volgens dr. Zein Obagi
  • Behandelplan + protocol op maat opstellen

  • Follow up om de beste resultaten te bereiken

Na het voltooien van deze module heb je de volgende leerdoelen bereikt:

  • Begrip van een ZO-behandelplan en hoe deze wordt opgesteld

  • Vaardigheden ontwikkelt om het ZO-behandelplan efficiënt toe te passen in de praktijk

INSCHRIJVEN

VOORWAARDEN

​Inschrijving op volgorde van binnenkomst, waarbij klanten en aanstaande klanten voorgaan op niet-klanten. Deelname aan dit curriculum is gratis voor klanten en aanstaande klanten van JC Imp B.V.. Voor niet-klanten bedraagt het inschrijfgeld € 150 per cursusdag of € 600 voor het gehele curriculum. Voor studenten Huidtherapie en Geneeskunde geldt een gereduceerd tarief van € 50 per cursusdag of € 200 voor het gehele curriculum. Bij afmelding, niet veroorzaakt door force majeur, binnen 48 uur voor aanvang van een cursusdag zijn wij genoodzaakt € 75 annuleringskosten in rekening te brengen. (Alle vermelde prijzen zijn inclusief geheel verzorgde, Brabantse lunch en exclusief BTW.)

Neem de tijd om onderstaande informatie in te vullen om je in te schrijven voor deze training.

BESCHIKBARE DATA

  • Dinsdag 20 februari 2024 - Webinar = VOL

  • Dinsdag 28 mei 2024 - Webinar = VOL

  • Donderdag 26 september 2024 - Fysiek = VOL

  • Dinsdag 22 oktober 2024 - Fysiek

LOCATIE TRAINING*

JC Imp B.V.
Frisselsteinstraat 8
5461 AD Veghel
T +31(0)413-820206
E info@jc-imp.nl
www.jc-imp.nl

*De trainingen bestaan uit een combinatie van fysieke en digitale trainingen. Achter de desbetreffende datum staat vermeld om wat voor soort training het gaat.

bottom of page