top of page
2018 ZO Brand GSR H.jpg

Basistraining voor baliemedewerkers en receptionistes

Aanvang 09.30 uur

De rol van baliemedewerkers en receptionistes binnen een bedrijf is van onschatbare waarde. Als eerste aanspreekpunt voor klanten spelen zij een cruciale rol bij het creëren van een positieve indruk en het bieden van uitstekende klantenservice. Om deze reden heeft ZO Skin Health een basistraining ontwikkeld speciaal voor baliemedewerkers en receptionistes. Deze training rust hen uit met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om klanten goed te woord te staan en in de basis te informeren over de producten en behandelingen van ZO Skin Health.

Na afloop van deze dag heeft de cursist een goed beeld over de filosofie, visie en werkwijze van ZO Skin Health. De cursist heeft de basiskennis verworven om klanten telefonisch en aan de balie goed te woord te staan over de producten en behandelingen van ZO Skin Health. 
Deze dag vangt aan om 9.30u en duurt tot 14.00u.

ONDERWERPEN:

 • Definitie van een gezonde huid

 • Belang van zonbescherming op de huid
 • Productkennis:

  • Uitleg over het Getting Skin Ready principe

  • Fundamental 6

  • Uitleg over de opbouw van een protocol 

  • Basiskennis over alle producten (kenmerken & verschillen)

  • Wat is kenmerkend voor alle ZO producten

INSCHRIJVEN

VOORWAARDEN

​Inschrijving op volgorde van binnenkomst, waarbij klanten en aanstaande klanten voorgaan op niet-klanten. Deelname aan dit curriculum is gratis voor klanten en aanstaande klanten van JC Imp B.V.. Voor niet-klanten bedraagt het inschrijfgeld € 150 per cursusdag of € 600 voor het gehele curriculum. Voor studenten Huidtherapie en Geneeskunde geldt een gereduceerd tarief van € 50 per cursusdag of € 200 voor het gehele curriculum. Bij afmelding, niet veroorzaakt door force majeur, binnen 48 uur voor aanvang van een cursusdag zijn wij genoodzaakt € 75 annuleringskosten in rekening te brengen. (Alle vermelde prijzen zijn inclusief geheel verzorgde, Brabantse lunch en exclusief BTW.)

Neem de tijd om onderstaande informatie in te vullen om je in te schrijven voor deze training.

arrow&v

BESCHIKBARE DATA

 • Donderdag 7 september 2023 - Webinar

 • Donderdag 16 november 2023 - Fysiek

LOCATIE TRAINING*

JC Imp B.V.
Frisselsteinstraat 8
5461 AD Veghel
T +31(0)413-820206
E info@jc-imp.nl
www.jc-imp.nl

*De trainingen bestaan in 2023 uit een combinatie van fysieke en digitale trainingen. Achter de desbetreffende datum staat vermeld om wat voor soort training het gaat.

bottom of page