top of page
861Karin-Sels.jpeg

MEDIC SKINCARE

ZO PREMIUM BEHANDELLOCATIE

ADRES

Edelinckstraat 38
2018 Antwerpen

Skin Coach Karin Sels biedt unieke therapeutische behandelingen voor elk huidtype en huidprobleem. Hierbij werkt zij enkel met hoog technologische productlijnen en behandelingen op maat. Bij de start van de behandeling is individuele coaching bij Karin van essentieel belang. Karin Sels coacht haar cliënteel op transparante en informatieve manier naar een gezonde, heldere en zuivere huid.

Door jaarlijks trainingen te volgen van ZO Skin Health is Karin continu op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Ook tijdens de behandeling volgt Skin Coach Karin het traject nauwkeurig met blijvend advies en stuurt bij waar nodig. Karin spreekt ook uit eigen ervaring als het gaat om consequent gebruik van producten, alleen dan kan men optimaal resultaat behalen.

CONTACT

VOLG OP INSTAGRAM

VISIE

Medic Skin Care is een medisch esthetische praktijk. Elke therapie vertrekt steeds vanuit een onderbouwde wetenschappelijke basis en kennis. De behandelingen zijn veilig, corrigerend en resultaatgericht. Medic Skin Care werkt samen met Dr. Colpaert.
 

Medic Skin Care werkt exclusief met de producten van ZO Skin Health en Colorescience. Daarnaast kan men bij Medic Skin Care terecht voor definitieve laserontharing.

Skin-Coach-Karin-Sels.jpeg
bottom of page