top of page
test.jpeg

VAN HARTE GEFELICITEERD MET HET BEHALEN VAN JOUW DIPLOMA!

Leuk dat je interesse hebt in ZO Skin Health! De eerste stap naar een exclusief merk waarbij de gezondheid van de huid van jouw cliënten voorop staat is gemaakt!

WAT MAAKT ZO SKIN HEALTH UNIEK?

Getting Skin Ready.

Echte resultaten.

Exclusiviteit.

Als cadeau heb je van ons een Getting Skin Ready pakket ontvangen. Hiermee heb je de basis voor iedere gezonde huid in handen. Het is een simpel systeem van reinigen, exfoliëren en tonen - dat synergetisch werkt om de huid weer gezond te maken en de effectiviteit van preventieve of corrigerende producten te optimaliseren met een ongekend resultaat.
Nadat je Getting Skin Ready zelf hebt uitgeprobeerd en het resultaat hiervan hebt kunnen ervaren, kunnen we ons voorstellen dat je hier meer over wil weten. Getting Skin Ready is namelijk pas het begin van een gezonde en stralende huid en daarbij dus ook tevreden cliënten in jouw kliniek of praktijk, die jou ook weer zullen aanbevelen bij anderen. 
ZO Skin Health is een exclusief (medisch) merk en wordt gebruikt door artsen, huidtherapeuten en de betere schoonheidsspecialisten.

ZIJN WIJ EEN MATCH?

We kijken graag samen  met jou of we een match zijn. Dit doen we op basis van een vrijblijvende power sessie met een van onze ZO Skin Health specialisten. 

Vraag vrijblijvend een powersessie aan  met een van onze ZO Skin Health specialisten en kom meer te weten over de protocollen van ZO Skin Health.
We bieden jou een exclusieve huidscan aan waarbij de gezondheid van jouw huid wordt vastgesteld.
We leren je graag beter kennen.  Ga je voor jezelf beginnen of ben je werkzaam in een salon / kliniek. Past ZO Skin Health bij jou?
Op basis van jouw huidscan ontvang je een follow up van Getting Skin Ready producten. Na gebruik van deze producten ervaar je zelf wat ZO Skin Health betekent voor jouw clienten.

JA, ik wil graag een vrijblijvende persoonlijke powersessie inclusief huidscan aanvragen
 

Bedankt voor de inzending!

Complexion Clearing Program.png

Ontvang een follow up van  Getting Skin Ready op basis van jouw persoonlijke huidscan!

1097Schermafbeelding-2020-01-30-om-16.51.28.png
bottom of page