top of page

4 november | ZO Skin Health Consultdag | La PEAU

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


Het team van Schoonheidssalon La PEAU heet je van harte welkom op de ZO Consultdag op donderdag 4 november a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert en huidtherapeut Janet aanwezig bij La PEAU in Raalte. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Schoonheidssalon La PEAU.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij onze Product Expert en wordt door een van de specialisten van La PEAU behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: La PEAU salon de beauté | Nieuwe Markt 6a | 8102 CG Raalte

Wanneer: 4 november 2021 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door een e-mail te sturen naar info@lapeau.nl of door te bellen naar 0572 851167.


La PEAU

La PEAU salon de beauté is een salon, met getalenteerde en professionele behandelaars, voor huidverbetering en -verzorging in Raalte. Bij La PEAU werken ze aan huidverbetering met ZO Skin Health en geven zij aanvullende behandelingen zoals IPL, Skin Needler en Mesotherapie. Ga naar de website van La PEAU.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Janet je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!


bottom of page