top of page

15 februari | ZO Skin Health Consultdag | Juuls Clinic

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Juuls Clinic heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op dinsdag 15 februari a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert en huidtherapeut Janet aanwezig in hun kliniek in Amsterdam. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Juuls Clinic in Amsterdam.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij onze Product Expert en wordt door een van de huidtherapeuten van Juuls Clinic behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Juuls Clinic | Artemisstraat 180 | 1076 DW Amsterdam

Wanneer: 15 februari 2022 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 020 2117208.


Juuls Clinic

Juuls Clinic is gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging behandelingen. Hun jarenlange ervaring en brede expertise zorgen voor de beste resultaten in huidverbetering. Ga naar de website van Juuls Clinic.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Janet je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!bottom of page