top of page

Renewal Crème + Recovery Crème voor een intens gehydrateerde huid

Een kwetsbare en verzwakte huid kan een tijdelijke of chronische aandoening zijn. Het wordt vaak gekenmerkt door verhoogde kwetsbaarheid, verhoogd vochtverlies en het vermogen van irriterende stoffen om de huid binnen te dringen.

Ook is deze huid gemakkelijk reactief en kan het vertraagde vernieuwing en reparatie vertonen. Hierdoor komt het herstel van de huid en het vermogen om corrigerende protocollen of behandelingen te ondergaan in gevaar. Een zwakke huid vertoont symptomen zoals droogheid, roodheid, ruwe textuur en verergerde tekenen van veroudering.


De oorzaken van een verminderde en verzwakte huid kunnen verschillende externe en interne factoren zijn. Voorbeelden van externe factoren zijn blootstelling aan de zon, vervuiling + allergenen en extreme temperaturen. Interne factoren zijn bijvoorbeeld genetica, stress, gebrek aan slaap of onjuiste huidverzorging. Veelgemaakte fouten bij het verzorgen van de huid zijn; te veel wassen, te veel exfoliëren en het gebruik van vochtinbrengende crèmes of ingrediënten van lage kwaliteit.


De oplossing!


Met trots introduceert ZO Skin Health de verbeterde Renewal Crème + Recovery Crème! Deze functionele hydrators zijn op unieke wijze ontwikkeld om

  • de natuurlijke hydratatie te stimuleren

  • de gezondheid van de huidbarrière te normaliseren

  • en de veerkracht van de huid te herstellen

Met het resultaat dat de reactiviteit wordt verminderd en de huid beter bestand is tegen omgevingsstressoren en corrigerende behandelingen. Het is klinisch bewezen dat Renewal Crème en Recovery Crème het uiterlijk van een verzwakte huid herstellen door fijne, dynamische lijntjes te verzachten en de huid te kalmeren en diep te voeden.


Toegevoegde technologische voordelen

  • Lactococcus ferment lysate: Probiotische afgeleide technologie; ondersteunt de beschermende barrière voor een gezonde en meer uniforme uitstraling.

  • Polyglumatic acid: Natuurlijk verkregen bevochtigingsmiddel overspoelt de huid met hydratatie.

  • Acetyl hexapeptide-8: Verbetert zichtbaar tekenen van versnelde veroudering en verzacht expressielijnen.

  • ZCORE™ (toegevoegd aan Recovery Crème) : Ondersteunt de veerkracht van de huid tegen structurele stressoren.Halsverstrakking met ZCORE™-complex

De hals is een van de eerste plekken waar veroudering zichtbaar wordt. Het wordt aanzienlijk blootgesteld aan de zon en de huid is dunner met minder structurele ondersteuning + minder hydraterende eigenschappen - wat resulteert in zichtbare kwetsbaarheid + droogheid.


Recovery Crème is aangevuld met het exclusieve ZCORE™-complex om de zichtbare versterking van deze huid te ondersteunen. De verbeterde actieve ingrediënten van Recovery Crème zorgen voor hydratatie en verjonging wanneer dat nodig is.


Klinisch bewezen resultaten

Bij 92% van de gebruikers voelde en zag de huid er gezonder uit na 4 weken gebruik van Recovery Crème.

Een klinisch onderzoek van 12 weken door een derde partij onder 44 proefpersonen om het werkzaamheidspotentieel van Recovery Crème te beoordelen. De proefpersonen vertegenwoordigen vrouwen van 40-70 jaar met Fitzpatrick-huidtypes I-VI. Ondersteund bij gebruik van Gentle Cleanser en Sunscreen + Primer SPF 30 tijdens het onderzoek.


88% van de personen zag verbetering in de algehele verschijning van hun huid na 2 weken gebruik van Renewal Crème.

Een klinisch onderzoek van 12 weken door een derde partij bij 42 proefpersonen om het werkzaamheidspotentieel van Renewal Crème te beoordelen. De proefpersonen vertegenwoordigen vrouwen in de leeftijd van 42-65 jaar met Fitzpatrick-huidtypes I-IV. Ondersteund bij gebruik van Gentle Cleanser en Sunscreen + Primer SPF 30 tijdens het onderzoek.


Voor meer informatie over deze nieuw geformuleerde hydrators en hoe je deze in jouw bestaande protocol kunt opnemen, kun je jouw ZO®-behandelaar raadplegen of er een bij jou in de buurt zoeken.

Comments


bottom of page