top of page

5 mei | ZO Skin Health Consultdag | Bar à Beauté

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Bar à Beauté heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op donderdag 5 mei a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert en huidtherapeut Janet aanwezig in hun kliniek in Knokke-Heist. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Bar à Beauté.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Bar à Beauté behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Bar à Beauté | Niki de Saint Phallestraat 6 | 8300 Knokke-Heist

Wanneer: 5 mei 2022 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar +32 50706706 of stuur een mail naar contact@barabeaute.be.


Bar à Beauté

Bar à Beauté is expert in hoogwaardige huidverbetering en -verjonging. Een gezonde huid wordt bereikt door een op maat gemaakt behandelplan. De huidtherapeuten zijn master in de verfijnde technologie van permanente make-up, effectieve permanente ontharing en zelfs het verwijderen van tatoeages. Ga naar de website van Bar à Beauté.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Janet je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page