top of page

8 september | ZO Skin Health Consultdag | Van Lennep Kliniek

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Van Lennep Kliniek heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op donderdag 8 september a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Mieke aanwezig in de kliniek in Oegstgeest. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Van Lennep Kliniek.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Van Lennep Kliniek behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Van Lennep Kliniek | De Kempenaerstraat 28 | 2341 GM Oegstgeest

Wanneer: 8 september 2022 | tussen 09:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door een e-mail te sturen naar info@vanlennepkliniek.nl.


Van Lennep Kliniek

Het Van Lennep team is gespecialiseerd in huidverbetering, huidverjonging en biedt al haar cliënten veiligheid en zekerheid. Je kunt rekenen op medewerkers met de juiste certificaties (NVCG, KNMG, BIG) en een flinke dosis ervaring. Ga naar de website van Van Lennep Kliniek.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Mieke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page