top of page

9 juni | ZO Skin Health Consultdag | Kliniek Groene Hart

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Kliniek Groene Hart heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op donderdag 9 juni a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Mieke aanwezig in hun kliniek in Gouda. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Kliniek Groene Hart.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Kliniek Groene Hart behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Kliniek Groene Hart | Middenmolenlaan 1 | 2807 DL Gouda

Wanneer: 9 juni 2022 | tussen 10:00 – 16:30 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door een e-mail naar info@kliniekgroenehart.nl


Kliniek Groene Hart

Kliniek Groene Hart gelooft dat iemand zich fijner voelt zodra die persoon straalt. Als je er net wat beter uitziet zul je je ook zo voelen. Hun doel is dan ook dat alle klanten hun praktijken met een grote glimlach verlaten. Door hun ervaring, aandacht en hoogwaardige producten in combinatie met behandelingen met apparatuur van de hoogste kwaliteit geven zij je maatwerk dat resultaten geeft. Ga naar de website van Kliniek Groene Hart.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Mieke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page