top of page

7 november | ZO Skin Health Consultdag | Xcellent Skin

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Xcellent Skin heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op dinsdag 7 november a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Sharon aanwezig in hun kliniek in Laren. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Sharon informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Xcellent Skin behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Xcellent Skin | Zevenend 31 | 1251 RL Laren

Wanneer: 7 november 2023 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 035 208 54 38 of stuur een mail naar info@xcellentskin.nl


Xcellent Skin

De huidcoaches en specialisten van Xcellent Skin helpen je graag bij het verkrijgen en behouden van een mooie en vooral gezonde huid. Ga naar de website om meer te weten te komen.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Sharon je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page