top of page

31 maart | ZO Skin Health Consultdag | MH Huidkliniek

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van MH Huidkliniek heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op donderdag 31 maart a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Mieke aanwezig in hun vestiging in Papendrecht. Zij vertelt je hoe jouw huidaandoening doelgericht aangepakt wordt door een passend huidverbeterplan op te stellen.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Mieke informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij onze Product Expert en wordt verder op weg geholpen met de producten van ZO Skin Health door een van de huidtherapeuten van MH Huidkliniek. Dit wil je toch niet missen?


Waar: MH Huidkliniek | Nanengat 8 | 3356 AA Papendrecht

Wanneer: 31 maart 2022 | tussen 13:00 – 21:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 078 - 642 51 41 of stuur een e-mail naar info@mhkliniek.nl.

*Voor deze speciale ZO Consultdag zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar.MH Huidkliniek

Kwaliteit staat centraal in de MH Kliniek. Er is een formeel kwaliteitssysteem, de kwaliteiten van artsen en medewerkers worden structureel getoetst en ontwikkeld en er vinden reguliere kwaliteitscontroles plaats. Als huidkliniek zijn zij gespecialiseerd in ooglidcorrecties, injectables, huidtherapie en permanente make-up. Dit alles doen zij vanuit de klinieken nabij Rotterdam (Papendrecht) en Den Haag (Rijswijk). Ga naar de website van MH Huidkliniek.


“Mijn passie is het creëren van een gezonde huid die klachtenvrij is. Het mooiste resultaat is behaald als de klant stralend en met zelfvertrouwen de kliniek verlaat.”

Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Mieke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page