top of page

30 mei & 2 juni | ZO Skin Health Consultdag | Huidzorg Houten

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Huidzorg Houten heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op dinsdag 30 mei en vrijdag 2 juni a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Aafke aanwezig in hun kliniek in Houten. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Aafke informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol. Neem plaats en wordt door een van de huidtherapeuten van Huidzorg Houten behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Huidzorg Houten | Prins Bernhardweg 69 | 3991 DE Houten

Wanneer: 30 mei 2023 + 2 juni 2023 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 030 634 2561, stuur een mail naar contact@huidzorghouten.nl of maak online een afspraak via de online boekingswidget.


Huidzorg Houten

Huidzorg Houten wil met passende huidtherapeutische zorg het verschil maken. Ze staan bekend om hun persoonlijke benadering en specialistische kennis over de huid en bieden complete en hoogwaardige zorg. Continu zijn ze op zoek naar verbeteringen en oplossingen om huidklachten zo goed mogelijk aan te pakken. Ga naar de website om meer te weten te komen.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Aafke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page