top of page

3 november | ZO Skin Health | Consultdag Huidkliniek Gaaf

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


Huidtherapeut Loes Houben-Janssen van Huidkliniek Gaaf heet je van harte welkom op de ZO Consultdag op vrijdag 3 november a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Karlijn aanwezig en vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Karlijn informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en krijg productadvies van de ZO Expert. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Huidkliniek Gaaf | Piet Petersstraat 1-3 | 5993 DC Maasbree

Wanneer: 3 november 2023 | tussen 10:00 – 17:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 077 - 465 0716 of stuur een mail naar info@huidkliniekgaaf.nl.

Huidkliniek Gaaf

Meten is weten, de huidtherapeuten van Huidkliniek Gaaf, bekijken de huid nauwkeurig en maken een gedegen en individuele huidanalyse waarop het behandelplan wordt afgestemd. Ga naar de website om meer te weten te komen.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Karlijn je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!bottom of page