top of page

3 februari | ZO Skin Health Consultdag | Attirance

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


Het team van Attirance heet je van harte welkom op de ZO Consultdag op donderdag 3 februari 2022.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert en huidtherapeut Dewra aanwezig. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Schoonheidssalon Attirance.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij onze Product Expert en wordt door een van de specialisten van Attirance behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Attirance | Dillenburgstraat 5 | 4835 EA Breda

Wanneer: 3 februari 2022 | tussen 11:00 – 18:00 uurSchoonheidssalon Attirance

Attirance is een instituut in Breda voor huidverbetering en heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering en huidverzorging. Attirance biedt verschillende schoonheidsbehandelingen aan. Zo kun je hier terecht voor onder andere bindweefselmassages, permanente make up, biopeelings, hotstone massages, manicures en IPL behandelingen. Ga naar de website van Attirance voor meer informatie.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dagen staat onze Product Expert Dewra je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!


bottom of page