top of page

24 april | ZO Skin Health Consultdag | Beauty Skincare

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van Beauty Skincare heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op maandag 24 april a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Mieke aanwezig in hun kliniek in Hoogeveel. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Mieke informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van Beauty Skincare behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Beauty Skincare | Alteveerstraat 11 | 7906 CA Hoogeveen

Wanneer: 24 april 2023 | tussen 9:30 – 17:30 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 06 - 138 180 59 of stuur een mail naar info@beautyskincare.nl


Beauty Skincare

Bij Beauty Skincare maken ze een persoonlijk behandelplan op maat waarna je thuis onmiddellijk kan starten met de producten die 100% bij jouw huid passen. Het team van huidexperts begeleidt jou naar de aller beste versie van je huid! Ga naar de website om meer te weten te komen.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Mieke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page