23 november | ZO Skin Health Consultdag | Skinlogics

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


Het team van Skinlogics heet je van harte welkom op de ZO Consultdag op donderdag 23 november a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert en huidtherapeut Janet aanwezig bij Skinlogics in Daarleveen. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken bij Skinlogics.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health en zij informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een persoonlijk huidadvies bij onze Product Expert en wordt door een van de specialisten van Skinlogics behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: Skinlogics | Smidsstraat 12 | 7687 BK Daarlerveen

Wanneer: 23 november 2021 | tussen 13:00 – 21:00 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door een e-mail te sturen naar info@skinlogics.nl of door te bellen naar 0546 602 416.


Skinlogics Huidinstituut

Skinlogics is een huidinstituut voor zowel therapeutisch- als huidverzorgende behandelingen.Samen met jou werken ze aan de perfecte oplossing voor jouw huid. De gediplomeerde specialisten hebben aandacht voor je persoonlijke wensen en geven altijd een eerlijk advies. Ga naar de website van Skinlogics.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Janet je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!