top of page

22 mei | ZO Skin Health Consultdag | MediSpa Lisette

Heb jij een huidaandoening, zoals bijvoorbeeld acne, rosacea, hyperpigmentatie of heb je last van een gevoelige huid of huidveroudering? Wil je hier vanaf en de eerste stap zetten naar een gezonde en stralende huid?


De huidtherapeuten van MediSpa Lisette heten je van harte welkom op de ZO Consultdag op maandag 22 mei a.s.


Deze dag is onze ZO Skin Health Product Expert Aafke aanwezig in hun kliniek in Rijssen. Zij vertelt je hoe jij jouw huidaandoening kunt aanpakken.


Hoe? Met de producten van ZO Skin Health. Aafke informeert je over de resultaten die je behaalt bij het volgen van het op jouw huid afgestemde protocol.


Neem plaats voor een uitgebreide huidscan in de Observ520 en wordt door een van de huidtherapeuten van MediSpa Lisette behandeld met de producten van ZO Skin Health. Dit wil je toch niet missen?


Waar: MediSpa Lisette | Wijnand Zeeuwstraat 26-F | 7462 DE Rijssen

Wanneer: 22 mei 2023 | tussen 12:00 – 19:30 uur


Meld je snel aan voor deze speciale ZO Consultdag door te bellen naar 0548 - 521281 of stuur een mail naar info@mediaspa-lisette.nl


MediSpa Lisette

Met een flinke dosis enthousiasme en gedrevenheid runt Lisette Jansen vanaf het najaar van 2015 Medispa Lisette, een huidkliniek die al sinds 2010 een begrip is in het pittoreske Rijssen. Ga naar de website om meer te weten te komen.


Onze ZO Product Expert

Tijdens deze dag staat onze Product Expert Aafke je te woord om je het antwoord te geven op alle vragen die je hebt over jouw huidverzorging, ons merk, de producten en de ZO behandelingen die leiden naar een gezonde huid. Tot dan!

bottom of page